Sociální sítě
Nahoru

Svatojánská noc na hradčanech

Během oslav svatojánské noci 23. června se nespí. Lidé by se měli veselit a trávit společně čas také u dobrého jídla. Legendy dokonce praví, že o této noci mají všechny potraviny afrodiziakální účinky. Ať už vás zajímají magické tradice lidového svátku Svatojánské noci, které již po staletí navazují na předkřesťanské oslavy letního slunovratu a vzdávají hold slunci, nebo prostě chcete jen zůstat venku za teplé letní noci a vychutnávat si gurmánské speciality se sklenkou dobrého vína v ruce, pak je právě pro vás přichystán program Svatojánské noci Restaurantu Hradčany Savoy na pražském Pohořelci.

Savoy-45

Vy i vaše ratolesti si užijete nejmagičtější noc v roce plnou tradic a kouzel už 23. června od 18:00 na terase Hotelu Savoy. Těšit se můžete na bohatý program i Svatojánský bufet se specialitami z grilu, které pro vás připravil šéfkuchař Petr Patočka se svým týmem.

Děti se mohou těšit na hledání pokladu, kouzelnickou show, kreativní dílničku na téma pohádkových bytostí, přivolávání deště, magii bylinek a lásky, čarodějnickou svatbu, tanec bludiček a divoženek  i na oslnivé ohnivé překvapení. Dospělí si pak vychutnají Svatojánský bufet, který zahrnuje bohatý salátový bar, speciality z grilu z mnoha druhů masa s rozmanitým výběrem dresinků, domácím pečivem, pestrou grilovanou zeleninou a dalšími přílohami. Nebudou chybět ani lahodné dezerty, jako grilovaný ananas a ovocné špízy s krémem z mascarpone. V ceně jsou také pro každého 2 sklenice vína či piva, ovocné limonády a voda. Zábavný večer vás pak přijde na 1290 Kč za dospělého a 590 Kč za dítě (děti do 5 let mají vstup zdarma). Rezervaci proveďte na telefonu +420 224 302 122.

Kontakt: Hotel Savoy, Keplerova 218, Praha 1

JPREROVSKY_HOTEL_SAVOY_16A7413

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.