Sociální sítě
Nahoru

Ukažte, že se vyznáte! Samsung SUHD TV: nejlepší obraz v každém okamžiku

Milujete kvalitu, pokrok a technologie? Pak vám v bytě nemůže stát obyčejný televizor! Absolutně největším inovátorem v oblasti TV je Samsung, který aktuálně představil řadu prémiových SUHD TV.

KS8000_BPři prvním setkání s SUHD TV vás osloví její úchvatný design s kovovými konturami, díky kterým se obrazovka vznáší a pohlcuje vás hlouběji do obsahu. Můžete si vybrat prohnuté či ploché modely, jejichž obrazovky nejsou ohraničeny rámečkem a filmové scény tak nemají hranice. Zadní stěna TV je čistě hladká bez rušivých prvků, jako jsou šroubky, zdířky, nebo kabely. To přímo vybízí k boření stereotypů! Proč nechávat TV u zdi? Nyní nic nebrání začlenění SUHD TV kamkoli do prostoru vašeho stylového bytu. Může stát i u okna, protože dokonalý obraz neruší ani sluneční paprsky.

KS9000_AV úchvatném těle se skrývá nevídaná kombinace špičkových technologií včetně té nejsenzačnější – Quantum Dot. Poprvé na světě je TV vyrobena bez použití kadmia a pomocí milionů nanokrystalů pro vás rozzáří nejširší paletu barev, jakou kdy TV mohla nabídnout. Září jasněji než jiné televizory, protože využívá technologii HDR se svítivostí 1 000 nitů. Pro vás to znamená, že uvidíte zřetelně každý detail maličkého sněhuláka na bílé pláni, a díky nejhlubšímu kontrastu vás překvapí noční scény, které hrají tisícem odstínů černé.

KS9000_B A protože Samsung si inspiraci pro své inovace bere od nás, diváků, pak vás SUHD TV potěší i tím, že se na ní neodráží žádné odlesky světelných zdrojů. Většina z nás si při sledování filmu nechává rozsvícenou lampu, jejíž odraz pak na obrazovce ruší, anebo v horším případě vidíme místo filmových scén jen sami sebe a své okolí. Speciální antireflexní vrstva Ultra Black ale všechny odlesky pohltí a vy se můžete plně ponořit do děje.

KS9000_FSpolehněte se na superprémiový výkon, díky OS Tizen a čtyřjádrovému procesoru si užijete plynulé přechody mezi TV vysíláním a streamovaným obsahem a dalšími aplikacemi. K ovládání využijete intuitivní rozhraní v podobě praktické lišty s oblíbenými widgety. SUHD TV navíc osvobozuje domácnost od hromady dálkových ovladačů. Pomocí jediného ovladače Smart Control ovládnete všechna zařízení propojená s TV. A jako bonus přidává Samsung roční předplatné služeb HBO GO! Vyberte si svou SUHD TV na www.samsung.cz.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.