Sociální sítě
Nahoru

cestujete do dubaje? využijte my emirates pass

Dubaj, město kouzel, opulentnosti a slunce. Máte v plánu jej navštívit? Pak se vám jistě bude hodit informace, že díky nové službě My Emirates Pass, která byla spuštěna ve spolupráci s Oddělením pro ekonomický rozvoj v Dubaji, budete moci využít řadu exkluzivních nabídek a výrazných slev napříč celým městem.

Date-Night-in-Dubai-HR

Tuto službu můžete využít jako pasažeři společnosti Emirates letící do Dubaje nebo zde přestupující na navazující lety v termínu od 1. června do 31. srpna 2016. K uplatnění výhod stačí jednoduše ukázat svoji letenku a platný průkaz totožnosti. Díky My Emirates Pass pak získáte speciální slevy a nabídky ve více než 65 restauracích včetně těch hotelových. Stejně tak můžete navštívit přes 10 volnočasových zařízení, jako jsou pouštní safari, golfové kurzy, výlety helikoptérou nebo celou řadu lázeňských procedur. A to už opravdu stojí za to! Vychutnáte si nezapomenutelné zážitky v oblíbené Dubaji, ať už se rozhodnete vyrazit za nákupy, jídlem, památkami… Dubaj, skýtající celou řadu různých atrakcí, včetně nákupních center, finančních, obchodních a kulturních míst na světové úrovni i sofistikovaných kulinářských zážitků, je totiž vskutku mezinárodní oázou, která přitahuje podnikatele, dobrodruhy i všechny milovníky potěšení a zábavy.

 

 

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.