Sociální sítě
Nahoru

Volkswagen přiveze na motoristickou slavnost Legendy ex-pilota F1 Scotta Speeda

Americký automobilový závodník Scott Speed, bývalý jezdec formule 1, bude zahraničním hostem letošní motoristické slavnosti Legendy 2016. Objeví se tak na této akci po boku mnoha úspěšných českých automobilových závodníků, především dvojnásobného mistra Evropy v závodech ETCC Petra Fulína a stejně tak vedle dvojnásobného mistra Evropy v automobilových soutěžích Jana Černého. Scott Speed (USA) X-Games Austin 2015Letošní ročník motoristické slavnosti Legendy se koná již tento víkend 11. a 12. června 2016 v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze – Bohnicích. Scott Speed (USA) X-Games Austin 2015Automobilový závodník Scott Speed, který v současnosti úspěšně působí v zámořském seriálu Red Bull Global Rallycross, se zúčastní této významné motoristické akce díky pozvání společnosti Volkswagen Česká republika. Do Prahy přijede jako host výstavy Legendy 2016 a zároveň se na této slavnosti zúčastní i demonstrační jízdy s novinkou značky Volkswagen pro rok 2016 – modelem Golf GTI Clubsport. 02-petr-fulin-03Dalšími hosty motoristické slavnosti budou domácí hvězdy automobilového sportu – Petr Fulín, dvojnásobný mistr Evropy v seriálu ETCC a Jan Černý, dvojnásobný mistr Evropy a trojnásobný mistr ČR v automobilových soutěžích. Návštěvníci letošního 3. ročníku motoristické slavnosti Legendy však budou moci obdivovat jezdecké umění dalších českých významných automobilových závodníků, jakými jsou Vojtěch Štajf, Břetislav Enge, Martin Kolomý, Petr Žáček, Filip Sajler, Ondřej Bisaha, Štepán Vojtěch a další. 03-jan-cerny-04V současnosti je přihlášeno přes tisíc výstavních exponátů. legendy-logo-2016-yellow-rgb

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.