Sociální sítě
Nahoru

Snižte hmotnost v péči profesionálů v programu Metabolic Balance

Ve Falkensteiner hotelu v Mariánských Lázních nabízí klientům vysoké standardy programu Metabolic Balance, který propojuje komfortní prostředí wellness s luxusní restaurací Johann Strauss. Profesionální dohled a péče odborníků z medical spa jsou samozřejmostí. Zhubnout se dá i při odpočinku a bez zdlouhavého vaření. Stačí si sbalit kufr a vyrazit nechat se hýčkat.

maly-bazenMetabolic Balance je program certifikovaný v Německu, který spočívá v odpočinku a pravidelné stravě. První fázi představuje pobyt minimálně 9 nocí v hotelu Falkensteiner, kde klient podstoupí vstupní lékařské vyšetření, následované individuálním nastavením stravovacího plánu realizovaného specialistou na výživu. Veškerou přípravu jídel pak zajišťuje hotelová restaurace pod dohledem šéfkuchaře Miroslava Matějkina.

2512_b_MagnetfeldtherapieVlastní stravovací plán je koordinován osobním nutričním specialistou a připravován hotelovou restaurací tak, aby klient nebyl zatížen plánováním ani přípravou jídel a mohl se v klidu a pohodí věnovat svým aktivitám. Nutriční specialista dohlíží na přípravu pokrmů a jejich výživový profil. Jídelníček je sestaven výhradně z těch nejkvalitnějších surovin, aby klient ve svém stravovacím plánu přijímal stravu s žádoucím nutričním složením. Z počátku je režim velmi striktní a zacílen na očistu zažívacího systému. Nastavena je pravidelnost mezi servírovanými jídly. Důležité však je i to, aby klient věnoval svůj čas odpočinku, zatímco se jeho tělo zbavuje odpadních látek metabolismu a prochází očistnou kúrou. Fyzické aktivity nejsou nutností, nicméně k úbytku hmotnosti velmi napomáhají. V rámci hotelu klienti mohou do všech bazénů, relaxačních zón, sauny, infrasauny a páry.

saunaDetoxikace zažívacího systému a striktní jídelníček trvá po celou dobu pobytu, tedy dle individuálních časových a finančních možností. Nicméně klient může už původní nastavení plánu ovlivňovat vlastními preferencemi potravin při konzultaci s osobním nutričním specialistou. Při závěrečné konzultaci a vyhodnocení výsledků pak klient dostane vypracovaný speciální jídelníček na míru, který může v dalším čtvrtletí dodržovat. Pro to, aby se klient cítil komfortně v novém režimu, je vhodné pobyt po čtvrt roce zopakovat. Nová energie pak na sebe nenechá dlouho čekat.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.