Sociální sítě
Nahoru

LUXUSNÍ ZAVAZADLA BRIC´S SE STALA OFICIÁLNÍM PARTNEREM TÝMU MOVISTAR YAMAHA MOTOGP

Zznačka Bric´s stala oficiálním partnerem týmu Movistar Yamaha MotoGP. Navázání vzájemné spolupráce bylo oznámeno v Gran Premio d´Italia, na šestém závodě Mistrovství světa MotoGP. V příštích dvou letech tak bude tým Yamaha cestovat po celém světě s luxusními zavazadly italské značky Bric´s.

_YAM0545Značka Bric´s byla založena v roce 1952 jako podnikatelský projekt Maria Briccoli. Základními stavebními kameny byl inovativní design, kvalitní technika, elegantní styl a tradice. Díky těmto aspektům se značka rázem stala lídrem mezi dodavateli cestovních tašek a módních doplňků na trhu. V návaznosti na 60 let probíhající výzkum vytvořil Bric´s jedinečný styl, který kombinuje staré s novým.

_G028582Podobně jako u Yamahy, je filozofií Bric´s přijmout na globálním trhu nové technologie a zároveň zůstat věrný svému dědictví. Přestože se Bric´s těší velkému úspěchu na světovém trhu, je stále rodinnou firmou a zůstává věrný svému heslu „Made in Italy“.

Více z rubriky Volný čas

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.