Sociální sítě
Nahoru

Charming4ever představuje CBN Collagene

Novinka obsahuje více než 100 násobně vyšší množství čistého přírodního bioaktivního kolagenu než běžné produkty na trhu. Kolagen typu I, tvoří základní složku pojivových tkání v našem těle, včetně kůže, šlach, vazů, kostí a rohovky. Především jej můžeme nalézt ve škáře, pojivové tkáni umístěné pod pokožkou, kde se nachází buňky produkující kolagen a jsou zodpovědné za její strukturu.

CBN_Collagene_1680Kc_Charming4ever com_2Během procesu stárnutí, zhruba od 40. roku, a to zejména v období menopauzy, klesá výkonnost kožních buněk, zvaných fibroblastů, a tím je i výrazně snížena syntéza kolagenu, jež vede k viditelnému stárnutí kůže – pojivová tkáň ztrácí svou pevnost a pružnost, a dochází tak ke vzniku vrásek a poklesu kontur.

CBN_Collagene_1680Kc_Charming4ever com_3CBN Collagene obsahuje Verisol, patentovaný bioaktivní kolagen, typu I, hydrolyzovaný na  konkrétní krátkou peptidovou délku, s molekulovou hmotností, která je nižší než 2500 Da a je složena ze 4 různých peptidů. Díky nízké molekulové hmotnosti má vysokou účinnost, dobře se vstřebává!

Klinické studie prováděné CRI (dermatologické oddělení, Univerzita Kiel, Německo), prokázaly, že 2,5g dávka kolagenu této struktury podporuje tvorbu kolagenu v těle a přispívá tak k viditelnému snížení objemu vrásek a výrazně lepší pružnosti pokožky. Kromě toho, výsledky testů naznačují, že tento pozitivní efekt je způsoben zvýšeným množstvím kožního kolagenu, fibrilinu a syntézou elastinu.

Průměrné výsledky získané z testů provedených během 12 týdnů na 68 subjektech:

• Zvýšení pružnosti kůže o 15%

• Průměrné snížení hloubky vrásek o 30%

• Zvýšení množství mezibuněčného kolagenu a elasticity o 40%

• Celkové zlepšení zdravotního stavu a prokazatelné antioxidační schopnosti

CBN_Collagene_1680Kc_Charming4ever com_1POUŽITÍ A DÁVKOVÁNÍ

Důkladně rozmíchejte obsah odměrky (součástí balení) 2,5 g prášku ve 100 ml vlažné vody, jakéhokoli džusu nebo jiné tekutiny (nikdy ne horké). Vhodné i do smoothies.

Doporučujeme 90-ti denní cyklus bez přerušení, přičemž balení obsahuje 150 g a je dodáváno včetně odměrky s cenovkou 1 680 Kč. Butik značky Charming4ever & Kosmetické delikatesy najdete na pražské adrese Dlouhá 10 nebo zavítejte na stránky.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.