Sociální sítě
Nahoru

NOVĚ ZREKONSTRUOVANÉ PROSTORY KLENOTNICTVÍ DUŠÁK

KLENOTNICTVÍ DUŠÁK bylo založeno Miroslavem Dušákem v roce 1992. Jako dárek k blížícímu se 25. výročí vzniku firmy byla celkově zrekonstruována pražská prodejna Na Příkopě 17. Současně došlo ke zvětšení prodejní plochy a rozšíření nabídky o tři nové značky. Rodinná firma se od svého počátku specializuje na prodej náramkových hodinek renomovaných švýcarských značek a luxusních šperků předních světových výrobců. V současnosti nabízí ve dvou reprezentativních prodejnách (Na Příkopě 17, Praha 1 a Arkády Pankrác, Praha 4) celkem třicet značek.

Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 17, Praha 1 foto 2KLENOTNICTVÍ DUŠÁK má ve své nabídce modely od velikánů švýcarského hodinářského průmyslu, mezi jinými například: Breguet, Blancpain, Jaquet Droz, Jaeger LeCoultre, IWC Schaffhausen, Ulysse Nardin, Omega, Breitling, Longines. A nedílnou součástí sortimentu jsou rovněž briliantové šperky exkluzivních značek Chopard nebo Tamara Comolli.

Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 17, Praha 1 foto 5Od svého založení dbá společnost KLENOTNICTVÍ DUŠÁK na péči o zákazníka. Nepostradatelnou službou je hodinářský servis, který poskytuje záruční a pozáruční servis značek Breguet, Omega, Breiting, Rado, Zenith, Blancpain a IWC Schaffhausen. Vedle maloobchodní činnosti je od roku 1995 KLENOTNICTVÍ DUŠÁK výhradním dovozcem a velkoobchodním distributorem značek Omega a Rado pro Českou a Slovenskou republiku.

Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 17, Praha 1 foto 6“Historicky první prodejna KLENOTNICTVÍ DUŠÁK byla otevřena právě zde, v pražském Kolowratském paláci, na adrese Na Příkopě 17. Postupem doby jsme prodejní plochu rozšiřovali a interiér přizpůsobovali náročným požadavkům nově příchozích značek. Avšak dnes, realizovaný projekt celkové rekonstrukce prodejny, je unikátní svým konceptem, který osobitě podtrhuje charakter značky DUŠÁK.  Naše motto – VÝJIMEČNÝ OBCHOD PRO VÝJIMEČNÉ LIDI – je nyní zhmotněno do podoby luxusního, nadčasového interiéru“, říká Zdeněk Kverka, majitel KLENOTNICTVÍ DUŠÁK.

Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 17, Praha 1 foto 7„Jsme velice rádi, že jsme architektonický koncept našeho projektu svěřili renomovanému švýcarskému studiu DOBAS SA, který patří ke světové elitě v oblasti designu luxusních prodejen. Projektové a realizační části se ujala česká architektonická kancelář ASGK Design pod vedením architektky Gabriely Kaprálové. Tato společnost s KLENOTNICTVÍM DUŠÁK spolupracuje dlouhodobě a podílela se i na realizaci projektů: OMEGA BOUTIQUE PRAHA, který jsme otevřeli v roce 2012, a také na rekonstrukci hodinářského servisu KLENOTNICTVÍ DUŠÁK. Punc jedinečnosti a luxusu do celého projektu vnesla i spolupráce se světoznámou českou sklářskou společností LASVIT. Pro naši prodejnu Na Příkopě 17 byl navržen koncept světelných a dekorativních prvků, doplněný nepřehlédnutelnou dominantou závěsného kusu „UOVO“ od uznávaného českého designéra Ronyho Plesla,“ dodává generální ředitelka KLENOTNICTVÍ DUŠÁK, paní Michaela Jetmarová.

KLENOTNICTVÍ DUŠÁK Na Příkopě 17 se nyní může pochlubit stylovým designem na celkové prodejní ploše 220 m². Ze sortimentu bylo vybráno devět značek: Breguet, Jaeger LeCoultre, IWC Schaffhausen, Omega, Breitling, Chopard, Ulysse Nardin, Longines  a Rado, které prezentují svou nabídku ve svých vlastních „koutcích“, tzv. shop-in-shop. Nabídkové portfolio značek se díky zvětšení prodejního prostoru mohlo rozrůst i o tři nová jména: Meister, Nomos, Qlocktwo.  V KLENOTNICTVÍ DUŠÁK Na Příkopě 17 jsou tak k pozornosti zákazníků připraveny modely dvaceti pěti značek.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.