Sociální sítě
Nahoru

PŘÍPRAVA NA LÉTO V MCELSKÉM STYLU

Chateau Mcely

Je čas na únik. Únik od stresu a shonu velkoměsta, únik od práce, únik od civilizace. Místo, jako stvořené k předletnímu hloubkovému odpočinku naleznete uprostřed lesů a rozkvetlého anglického parku. Je jím bývalé venkovské aristokratické sídlo, které je jako stvořené k relaxaci, ležení v trávě, opalování na mcelské pláži, koupání v přírodním vyhřívaném jezírku či ve vířivce pod hvězdami – v Chateau Mcely.

Natural Swimming Lake IV

Milujete-li aktivní odpočinek, pak si dopřejte tenisový turnaj ve stínu starých stromů a v tichu divoké části parku s letními barevnými loukami, chybí-li vám rozjímání, oddejte se mu v meditační zahradě či při večeři pod širým nebem. Dopřejte si zkrátka tak trochu té šlechtické rozmařilosti, tak jak ji zažívali kdysi původní majitelé z rodu Thurn-Taxisů. Navíc se na prodloužený víkend v době od 3. do 6. července vztahuje nabídka 3 nocí za cenu 2 a 20% zvýhodnění v lázních Mcely Bouquet Spa.

MCELY BOUQUET SPA Therapy

Cestujete-li s dětmi, ani tady nenajdete problém. Zámek Mcely a děti totiž odjakživa patří k sobě. Již Thurn-Taxisové obsazovali toto sídlo mladými rodinami s dětmi. Vaše ratolesti si jistě oblíbí dětský domeček s hřištěm, který stojí na základech původního dětského domečku místních princátek. Na děti pak čeká spousta dobrodružství v anglickém parku a na rodiče zasloužený odpočinek. Možná oceníte kromě jiného i bezplatný dvouhodinový babysitting. Lze využití zvýhodněnou nabídku druhého pokoje pro děti zdarma. Mít totiž vlastní pokoj na zámku, to je pro holčičky a kluky sen.

Děti

Kontakt: Mcely 61, Mcely

 

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.