Sociální sítě
Nahoru

nové EXKLUZIVNÍ ZNAČKOVÉ KLENOTNICTVÍ V PRAZE

První českou prodejnu multibrandu s prémiovými klenoty Cadenzza můžete nově navštívit už od poloviny června v pražském Obchodním Centru Chodov. Společnost, která spadá do skupiny Swarovski, nabízí luxusní módní doplňky od více jak 40 předních světových klenotníků spolu s klenoty od firemních šperkařů Cadenzza.

Cadenzza_store (2)

Skupina Swarovski založila Cadenzzu v roce 2012 jako jednu z prvních víceznačkových společností prémiových klenotnických doplňků, aby zaplnila tuto mezeru na trhu. Cílem bylo a je vyrábět takové šperky pro ženy, kterými mohou vyjádřit samy sebe a se kterými se budou cítit krásně a sebevědomě.Široká nabídka exkluzivních klenotů a doplňků umožňuje tedy svým zákazníkům vyjádřit svůj jedinečný a osobitý styl.

Cadenzza_store (3)

Cadenzza má v Evropě už 41 prodejen a nabízí designové značky, které v České republice dosud nikdy nebyly v prodeji. V pražské pobočce tak naleznete šperky od světoznámých značek, jakými jsou Oscar de la Renta, Kenzo, Versace, Nina Ricci nebo Vivienne Westwood.

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.