Sociální sítě
Nahoru

Objevte svůj skrytý potenciál a charisma s novým módním průvodcem

To, jak vypadáme, má obrovský vliv na to, jak se cítíme a co si o sobě myslíme. Právě z toho důvodu se Dagmar Gabulová, první certifikovaná expertka na styl pro Česko a Slovensko, rozhodla vydat jedinečnou módní publikaci, do níž promítla svoje osobní i profesní poslání. To je založené primárně na touze ukázat ženám jejich skutečnou krásu, naučit je využívat ji na maximum a změnit tak nejen jejich vzhled, ale i pohled na sebe samé.

Kniha STYL a Dagmar Gabulova

Dagmar Gabulová, autorka knihy STYL – Cesta ke kráse, sebevědomí a charismatu

Kniha STYL – Cesta ke kráse, sebevědomí a charismatu, kterou vydalo nakladatelství Grada Publishing, není jen další módní publikací, ale spíše osobním rádcem a průvodcem. Srozumitelným způsobem vám vysvětlí, jak si vybudovat vlastní osobní značku a najít jedinečný styl, jež bude skutečně odrážet vaši osobnost. Kromě toho vám představí barvy a střihy perfektně ladící k vašemu typu pleti a postavy a naučí vás z aktuálních trendů vybírat jen to, co vám sluší, díky čemuž se nákupy i následný pohled do zrcadla stanou o poznání příjemnějším zážitkem.

Web_Dagmar

Dagmar je první certifikovanou expertkou na styl pro Česko a Slovensko

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.