Sociální sítě
Nahoru

EXPERTI NA MOBILNÍ RUČNÍ MYTÍ AUT SPOUŠTÍ NOVÝ WEB – BEZVODY.CZ

Ekologické mobilní ruční mytí má nové synonymum – BEZVODY.cz. Na nově spuštěných webových stránkách se můžete seznámit s unikátností služby, a  to jak pro individuální motoristy, tak pro správce firemních autoparků. Unikátností konceptu je využívání speciálních certifikovaných technologií bez nutnosti využití vody, který umožňuje poskytovat služby i tam, kde není možné nebo velice náročné vybudovat standardní mycí linky. Navíc má mytí bez vody dlouhodobější efekt než standardní mytí na vodní bázi.

image_bezvody_czNové webové stránky www.bezvody.cz jsou především jednoduchým rozhraním s popisem služeb a  okamžitou možností objednání. Uživatelé se také dozvědí více o využívaných technologiích, které dávají dostatek argumentů a příkladů, proč je tento koncept čím dál populárnější,“ říká Denis Klein, obchodní ředitel společnosti. „V letošním roce očekáváme nárůst poptávky, a to vzhledem k předpovědím o nízkých srážkách a s tím spojených možných omezeních nakládání s vodou. Proto chceme dát vědět, že umýt auto lze i bez vody a přispět tak k zodpovědnějšímu přístupu ke svému okolí,“ dodává Denis Klein.

Postup čištění karoserie je překvapivě jednoduchý. Spočívá v unikátní formuli na bázi polymerů, kterou lze nanést na jakýkoliv neporézní povrch. Emulze vytlačí jednotlivé částice nečistot, které opouštějí ošetřovaný povrch a vyčištěná místa jsou vyplněna ochrannou vrstvou. Velmi prostě řečeno, nečistota je obklopena emulzí, která nečistoty obalí gelovou vrstvou. Ta je pak odstraněna pomocí švédských utěrek. Švédská utěrka je speciální mikrovlákno, které má vysokou savost a šetrně odstraňuje nečistoty, přičemž nedochází k poškození povrchu automobilu. Na ošetřené karoserii se vytvoří hydrofobní vrstva, která odpuzuje špínu a chrání tak vnějšek vozidla. Oproti klasickému umývání vodou vydrží tak ekologické čištění BEZVODY.cz až dvakrát tak dlouho. Jelikož firma nepracujeme s chemickými prostředky, mytí aut bez vody je tak šetrné k životnímu prostředí. Ručního mytí aut může využít opravdu kdokoliv – pracovníci firmy umyjí jak jednotlivé vozy, tak i celé vozové parky. Mezi zákazníky firmy patří nejen domácnosti, ale mytí aut bez vody si oblíbily také firmy pro své vozové flotily.

V čem spočívá kouzlo služby

Podstata správně odvedené služby spočívá v kombinaci unikátních certifikovaných ekologických přípravků z Velké Británie WOW (With Out Water) a vyškolených mycích týmů při dodržení přesných technologických postupů. Přípravky použité při čištění jsou biologicky rozložitelné a ekologicky šetrné. Tyto unikátní produkty využívají i světové automobilky, jako jsou Aston Martin, McLaren, Audi či Volvo. Pro čistění a ošetření vozů řada WOW motor, která čistí, leští a chrání nejen lak, ale také plasty, sklo, kůži, chrom i kola z lehkých slitin, takže je vhodné pro exteriér i pro čištění interiérů všech vozů. Pro klasické a sportovní vozy byl vyvinut speciální prostředek WOW classic a sport, který se vyznačuje dlouhou životností a vysokou ochranou proti přilnavosti nečistot. Karavanům a obytným automobilům zajistí čistotu, ochranu a lesk produkt WOW karavan. Produkt WOW motorsport kit byl vyvinut speciálně pro rychlé odstranění oleje na vozech nebo i rychlé očistění přilby jezdců tak, aby u nich nedocházelo k zamlžení. Pro dokonalou ochranu exteriéru i interiéru vozu aplikují experti služby BEZVODY.cz nejmodernější přípravky na bázi nanotechnologií. Díky těmto přípravkům je zajištěn dlouhodobý účinek a vysoká odolnost proti zašpinění. BEZVODY.cz je služba, díky které objeví zákazník nečekaně jednoduchý způsob, jak ekologicky a šetrně vyčistit svůj vůz na kterémkoliv místě.

Co dále?

Objednat si tyto služby je jednoduché. Stačí zavolat nebo vyplnit objednávkový formulář na internetových stránkách společnosti a experti na údržbu vozů dorazí, na místo, které si zákazník určí.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.