Sociální sítě
Nahoru

Výjimečná kolekce šperků Mother of Dragons

landscape-1465914826-mey-game-of-thrones-jewelry

O tom, že je kultovní seriál Hra o trůny zlatým dolem, není pochyb. A není divu, že se na slávě velké historické fantasy ságy chtějí podílet i známé módní značky. Komu se to opravdu povedlo, je kostýmní výtvarnice Michele Clapton, mimojiné vítězka Emmy, která se spojila se šperkaři Elizou Higginbottom a Yunusem Ascottem, aby vytvořila unikátní kolekci šperků s názvem Mother of Dragons. Fanouškům ságy je jistě hned jasné, že byly kousky inspirovány šperky, které v seriálu obléká Daenerys Targaryen Matka draků. Dvacetdva unikátů, každý jiný a přesto dokonalé – čtyři kousky jste navíc měli možnost vidět a uvidíte v páté a šesté sérii seriálu. Jejich cena se bude pohybovat v rozmeží od 3000 Kč do 70 000 Kč.

Kontakt: www.yunus-eliza.co.uk

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.