Sociální sítě
Nahoru

Zaflirtujte si s růžovou Karkulkou

Letos v létě odhoďte starosti za hlavu a nechte si nasadit růžové brýle! Pozitivní pohled na svět přichází prostřednictvím kvalitního růžového šumivého vína Rotkäppchen Sekt Rosé Sec. Rotkäppchen Sekt Rosé Sec je kvalitní šumivé víno vyrobené z vybraných evropských vín. Překvapí svou světlou losovou barvou, ovocnou chutí a čerstvým svěžím buketem s harmonicky oblou vyváženou chutí.

fresh cold drink water ice cubes peppermint lime raspberry

Rotkäppchen Sekt Rosé Sec je dostupný v běžné obchodní síti za doporučenou maloobchodní cenu 139 Kč

Atraktivní Rotkäppchen Sekt Rosé Sec s jemně ovocnou chutí, připomínající jahody. Je dokonalým společníkem na letní sezónu. Pomůže vám vykouzlit atmosféru báječného večera ve dvou, vnese tu správnou jiskru na letní zahradní party s přáteli a zažijete s ním pohodu na louce při odpoledním rodinném pikniku. Rotkäppchen Sekt Rosé Sec je suché víno s obsahem 30 až 32 gramů cukru na litr. Víno podáváme vychlazené při teplotě 6 – 8 °C.

 

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.