Sociální sítě
Nahoru

Značka Loewe dočasně „osídlila“ španělskou Ibizu

Před několika dny otevřela španělská módní značka Loewe brány svého dočasného butiku na ostrově Ibiza. Letní obchod jednoho z předních výrobců koženého zboží je součástí areálu muzea současného umění, které sídlí přímo v historickém centru populární turistické oblasti. V sezonní výkladní skříni španělské značky můžete během celých prázdnin zakoupit například ready-to-wear kolekce, doplňky, dekorace do domácnosti i knihy o umění.

Web_Loewe

Dočasný butik značky Loewe září živými barvami, které skvěle ladí s uvolněnou náladou slunné Ibizy

Společnost Loewe založil v roce 1948 Enrique Loewe Roessberg. Od 70. let minulého století se sláva španělské značky začala šířit i za hranice, do povědomí široké veřejnosti však pronikla až díky předním jménům módního průmyslu – kolekce pro ni navrhovali například Giorgio Armani, Karl Lagerfeld nebo Laura Biagiotti.

Aktuální letní kolekci značky můžete zakoupit také na: www.loewe.com

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.