Sociální sítě
Nahoru

Nové modely z kolekce Diagono

Diagono Magnesium navazuje na modely z loňského roku a představuje novou verzi doplněnou o oblíbenou komplikaci, chronograf. Diagono Magnesium jsou hodinky navržené a sestavené podobně jako ty nejlepší a nejmodernější italské sportovní automobily. Vysoká úroveň technického zpracování je zajištěna díky použití moderních a high-tech materiálů, jako jsou magnezium, keramika, Motorlac a PEEK. Čtyři barevná provedení černé, červené, modré a šedivé jsou poháněna automatickým kalibrem se samonátahem B130 s rezervou chodu 42 hodin. Výška pouzdra je pouhých 6,10 mm. Sportovní a silně maskulinní charakter modelu Diagono nabízí voděodolnost do 100 metrů, s kaučukovým páskem s průměrem pouzdra 42 mm.

Bulgari Diagono byly jedny z prvních hodinek, při jejichž výrobě byl použit hliník. Tehdy se psal rok 1998 a tento inovativní a revoluční přístup vzbudil rozruch na mezinárodní hodinářské scéně. Hodinky se staly velmi oblíbené i mezi známými osobnostmi, v popředí se zpěvákem Stingem, který byl známý tím, že nevstoupil na podium bez svých Diagono hodinek.

Zakoupíte je v pražském butiku v Pařížské ulici za 137 000 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.