Sociální sítě
Nahoru

Maďarské dny v Mariánských Lázních

Jedno z nejoblíbenějších lázeňských center v Čechách, Mariánské Lázně, o víkendu od 15. 7. 2016 do 17. 7. 2016 oslaví maďarskou kulturu, gastronomii a tradice. Maďarské dny vám přináší společnosti Léčebné lázně Mariánské Lázně a Maďarské kulturní středisko v Praze. 13_Marianske Lazne (kopie)V pátek 15. července bude od 14:00 v Grandhotelu Pacific Maďarská turistická agentura prezentovat krásy Maďarska. Akce bude doplněna ochutnávkou skvělých maďarských vín. 01_Grandhotel Pacifik 01 (kopie)Večer pak vystoupí ve společenském domě Casino talentovaný maďarský klavírista Tamás Érdi. Na svém recitálu zahraje skladby Franze Schuberta, Ference Liszta a Bély Bartóka. Druhý den, v sobotu, se bude od dvou hodin odpoledne v Grandhotelu Pacific opět možné dozvědět o tom, co Maďarsko nabízí svým návštěvníkům. erdi tamas 3Degustace vín je součástí programu. Folklórní soubor Tázló pak vystoupí na Kolonádě v 15:00. V hotelu Butterfly bude možné od půl šesté večer ochutnat speciality maďarské gastronomie, připravené maďarským šéfkuchařem. 03_Butterfly_hotel 03 (kopie)Zlatým hřebem sobotního programu bude vystoupení dua Ágnes Kutas a Jaroslav Kořán. Maďarská houslistka a zpěvačka, která studovala v Praze, a český perkusista hrají originální hudbu inspirovanou maďarskými lidovými písněmi, doplněnou o vlastní texty. Kutas a Koran duoI v neděli odpoledne bude možné zhlédnout na Kolonádě vystoupení souboru Tázló a v podvečer pak odměnit své chuťové buňky ochutnávkou maďarských lahůdek v hotelu Butterfly. Tazlo_nagy

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.