Sociální sítě
Nahoru

Posuňte péči o pleť na zcela novou úroveň

Web_kosmetika 4

Pokud milujete přírodní kosmetiku a ještě neznáte luxusní bio produkty losangeleské značky May Lindstrom, zbystřete. Za nevšedními recepturami stojí bývalá modelka May Lindstrom, která začala stoprocentně přírodní kosmetické lahůdky míchat v zákulisí své kuchyně.

Web_kosmetika 2

Jako první výsledek jejích vonných experimentů se zrodil přípravek The Good Stuff Radiance Oil, který v sobě snoubí výtažky z kokosu, růže, levandule a afrodiziakálního ylang ylang. Dnes již kultovní výrobek slavil takový úspěch, že se zanedlouho stal součástí pleťových rituálů mnoha hollywoodských celebrit.Web_olej

S rostoucí popularitou se May přesunula ze zákulisí kuchyně do losangeleského studia, hlavní filozofii značky a principy výroby však zachovala. Své produkty míchá zásadně ručně a v malých sériích, k jejich přípravě navíc používá pouze ty nejvybranější přírodní ingredience z ekologicky pěstovaným zdrojů.

ingredients1

Mezi hlavní kréda značky May Lindstrom nepatří pouze uvědomělý „eco-friendly“ přístup, ale také komplexní pojetí ženské krásy, jehož základem je důraz na maximální sebepřijetí a láskyplnou péči nejen o vnější tělesnou schránu, ale také na aktivní rozvíjení vnitřního světa.

Web_Kosmetika 1

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.