Sociální sítě
Nahoru

Jedinečná přehlídka chutí v luxusním hotelu Mandarin Oriental

Web_Spices

Letošní hvězdou Maurerova výběru Grand-restaurant 2016 se stal restaurant a bar Spices v luxusních prostorách hotelu Mandarin Oriental. Kromě působivé kombinace historických prvků a soudobého designu vás nadchne především inspirativní menu šéfkuchaře Jiřího Štifta nabízející to nejlepší z asijské gastronomie. Velmi osobitý je i způsob podávání – vybrané lahůdky vám tu naservírují přímo doprostřed stolu.

Web_spices 4

Máte-li trochu dilema, co z pestré nabídky ochutnat, doporučujeme například křupavé kuře s jasmínovou rýží a mangovým salátem. Nevynechejte ani exkluzivní signature drinky, které celý dojem z výtečného jídla ještě umocňují. Vyzkoušet můžete koktejl New Generation, jenž vás potěší lahodnou kombinací vodky s chutí zázvoru, chilli, limetky a citronové trávy. Skvělou tečkou na závěr je pistáciové tiramisu s kokosovým mlékem nebo třeba mangové lassí.

Web_Spices 2

Kontakt: Restaurant a bar Spices, Nebovidská 1, Praha 1

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.