Sociální sítě
Nahoru

Líbezné pojetí drsné Šumavy v Hotelu Annín

Šumava je prostě svá. Disponuje jedinečným geniem loci. Opakovaně fascinuje romantickými zákoutími, ale i tajemnými místy na straně druhé. Její pestrou flóru dotváření překrásné kostely a mýty opředené hrady a zámky. Není divu, že je stále hojně vyhledávanou, a to v letních i zimních měsících. Krásnými důkazy jsou turisty se hemžící Kvilda, Modrava i Kašperské Hory. Šumava je však daleko víc než jen tato města, proto místní pojetí luxusu sází na originalitu a nevšednost. A právě takový je i Hotel Annín nacházející se ve stejnojmenné obci, a to hned na okraji Chráněné krajinné oblasti Šumava. Je tak ideálním výchozím místem pro poznávací výlety i sportovní zážitky, a to ať už nazýváte sportem cyklistiku nebo klidné rybaření.

_ANN8379cPrávě okolí čtyřhvězdičkového Hotelu Annín je bohaté svou nabídkou sportovního vyžití i množstvím míst, která stojí za návštěvu. Čistá horská příroda zaujme nejen vášnivé turisty, cyklisty, běžce, potažmo vyznavače zimních sportů, ale i rekreační sportovce. Všechny trasy nabízí různou obtížnost od těch nejlehčích až po ty nejtěžší, a proto jsou vhodné i pro rodiny s malými dětmi. „Hostům náš personál ochotně poradí také s výběrem vhodné trasy, naplánováním výletu i zajištěním netradičních zážitků v šumavském volnočasovém centru,“ říká majitel hotelu Patrik Jedlička.

_ANN8545A co samotný hotel? Na Šumavě lze jeho úroveň jen s těží překonat. Jeho asi nejsilnějším trumfem je otevřená terasa místní restaurace, která umožňuje večeřet za letních vlahých večerů venku, a to rovnou při svíčkách. Robustní rustikální svícny zde dotváří venkovní nábytek z masivu a přidávají celému prostředí na dramatičnosti. Lokální kulinářské speciality, jako je předkrmový Annínský pstruh v lehkém aspiku, králičí tagú na víně a nebo steak z vodňanských kachních prsou pak doplňují i klasiky zahraniční kuchyně, která se ustálila i u nás. Na jídelním lístku tak nechybí stále populárnější hovězí pupek nebo hamburgery.

_ANN8327aHotel Annín disponuje 22 komfortními jedno- až čtyřlůžkovými pokoji a 4 mezonetovými apartmány. Každý z nich má samozřejmě televizi se satelitním příjmem, telefon, velmi žádaný trezor i pochopitelně také minibar, kterému poslední dobou ubírají někteří hoteliéři chybně na důležitosti. Součástí vybavení jsou i antialergické přikrývky a polštáře. „Naši hosté mohou bezplatně využít i hotelového parkoviště, wellness centra s bazénem a bowlingové dráhy. Samozřejmostí je zdarma připojení k hotelové wi-fi. Sám pracuji v Praze v reklamní braži a vím, jak důležitý je relax, proto masáže a wellness je to, co jednoznačně doporučuji vyzkoušet.“ doplňuje majitel hotelu.

_ANN8433Hotelový personál myslí i na potřeby těch nejmladších hostů. „Naše pokoje je možné podle potřeb hostů propojovat do větších apartmánů, je připraveno také dětské menu i sedačky v hotelové restauraci,“ dodává Patrik Jedlička. V blízkosti hotelu je pro děti připraveno také hřiště a lze si objednat hlídání dětí vyškoleným personálem. Hotel je tedy uzpůsoben i pro nejmenší hosty a vítáni jsou také čtyřnozí mazlíčci.

_DSC0479_DSC0599_DSC0816_DSC0865_ANN8416

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.