Tartelettes, neboli tartaletky, to jsou lahodné křehké dortíky, bohatě zdobené čerstvým ovocem. Francouzské pekařství PAUL je po celé léto svým zákazníkům přináší v originální a nejchutnější podobě! Letní novinky doplňují nové řady francouzských chlebů. Léto nám přináší mnoho šťavnatých potěšení a svěříte-li tyto sladké letní plody do šikovných rukou francouzských mistrů cukrářů, výsledkem je okouzlující tartaletka. Křehký košíček z křupavého lineckého těsta s výraznou máslovou vůní a chutí – upečený samozřejmě s použitím pravého másla – je naplněný lahodným jemným pudinkovým krémem a spoustou čerstvého ovoce! Na francouzském stole nesmí chybět na žádné letní oslavě. Letos můžete ochutnat nejen nejoblíbenější varianty našich zákazníků – sladkou Tartaletku s jahodami a svěží Tartaletku s malinami, ale také naši novinku, neodolatelnou Tartaletku s lesním ovocem! Vaše chuťové buňky potěší šťavnatá směs drobného ovoce – malin, ostružin, borůvek… – to je opravdová chuť léta, prázdnin a dovolených!
Více z rubriky Gastro
-
La Veranda představuje nové chutě
La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...
17.4.2024 -
Legendární italská víla dezertů Ambra Campodonico představila v Praze svůj „CHECK INN CAKE“
Ponořte se do lahodné hry chutí a textur s novým dezertem, který exkluzivně pro hotelovou síť Czech Inn Hotels vytvořila v...
11.4.2024 -
Indický michelinský šéfkuchař Himanshu Saini rozšířil partnery manufaktury Jaeger-LeCoultre
Projekt Made of Makers od Jaeger-LeCoultre spojuje umělce z různých oborů mimo hodinářství, aby rozšířil hranice dialogu mezi hodinářstvím a uměním....
10.4.2024 -
Snídaně s lanýžem
Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...
10.4.2024 -
Dvě vzácné whisky vytvořila umělá inteligence. Nabízí se za 50 000 $
Společnost Diageo překročila hranice tradičního a moderního, aby dala světu dvě exkluzivní láhve whisky, jejichž cena dosahuje astronomických 50 000 dolarů...
9.4.2024 -
Mečoun a Ústřice v PRU58
Gastronomická show v PRU58 se blíží. Již 16.4.2024 od 18:00 se restaurace promění v divadlo, kde na pódiu vystoupí v hlavní...
8.4.2024 -
Království chřestu v Hliněné baště
Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o...
7.4.2024 -
Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21
Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...
4.4.2024 -
Svěží ginová novinka pro jaro a léto: JUNE Watermelon
Ginová rodina G’vine řady JUNE se rozrůstá o nejnovější JUNE Watermelon, perfektní volbu pro přicházející teplé měsíce. Tento gin se skvěle...
3.4.2024