Sociální sítě
Nahoru

Tartaletky, ovocné pokušení

Tartelettes, neboli tartaletky, to jsou lahodné křehké dortíky, bohatě zdobené čerstvým ovocem. Francouzské pekařství PAUL je po celé léto svým zákazníkům přináší v originální a nejchutnější podobě! Letní novinky doplňují nové řady francouzských chlebů. TARTALETKA_LESNI_SMES_DSC_2501Léto nám přináší mnoho šťavnatých potěšení a svěříte-li tyto sladké letní plody do šikovných rukou francouzských mistrů cukrářů, výsledkem je okouzlující tartaletka. Křehký košíček z křupavého lineckého těsta s výraznou máslovou vůní a chutí – upečený samozřejmě s použitím pravého másla – je naplněný lahodným jemným pudinkovým krémem a spoustou čerstvého ovoce! Na francouzském stole nesmí chybět na žádné letní oslavě. TARTALETKY_COMBO_DSC_2496Letos můžete ochutnat nejen nejoblíbenější varianty našich zákazníků – sladkou Tartaletku s jahodami a svěží Tartaletku s malinami, ale také naši novinku, neodolatelnou Tartaletku s lesním ovocem! Vaše chuťové buňky potěší šťavnatá směs drobného ovoce – malin, ostružin, borůvek… – to je opravdová chuť léta, prázdnin a dovolených!

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.