Sociální sítě
Nahoru

Řekněte životu ANO prostřednictvím nové okouzlující vůně z dílny Giorgio Armani

Web_Si

Tváří vůně je australská herečka Cate Blanchett

Pokud jste si zamilovali luxusní dámskou vůní Sì Eau de Parfum od Giorgio Armani, jistě vás potěší, že se na trhu brzy objeví její pokračovatelka – Sì Le Parfum, živoucí a smyslná vůně s novým, intenzivně ambrovým akordem.

Již od prvního přičichnutí ucítíte v novém parfému charakteristický motiv Sì v podobě černorybízové esence Neo Jungle Essence™, kterou působivě umocňuje esence bergamotu. Střední tóny vůně tvoří jasmín, vonokvětka a kadidlo, v základu se objevují esence pačuli, jantaru, vanilky a benzoinu, jejichž kombinace zahalí vaši pleť do zářivě hřejivého županu.

Web_Si

Sì Le Parfum vás však neokouzlí pouze svou vonnou kompozicí, ale také luxusní lahvičkou. Ta skládá poctu dávným parfumérským mistrům a jejich dílům ukrytým ve vytříbených flakóncích. Navzdory úctě k tradici si design parfému zároveň uchovává svůj ryze moderní ráz a odhaluje tak další aspekt rukopisu Giorgia Armaniho, k němuž patří kreativní propojení minulosti s budoucností.

Vůně  Sì Le Parfum bude na trh uvedena v září 2016.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.