Sociální sítě
Nahoru

SUZUKI BALENO – PROSTORNÉ, PRAKTICKÉ, ORIGINÁLNÍ

Suzuki uvádí na trh nový kompaktní hatchback Baleno. Svým názvem odkazuje na úspěšný model z minulosti, jde však o zcela nový vůz navržený podle nejmodernějších trendů a požadavků na bezpečnost, praktičnost, výkonnost a ekonomiku provozu. Dravý a originální design Balena nenechá řidiče zapadnout v davu, současně však byl navržen s ohledem na maximální prostornost. Baleno se tudíž může pochlubit největším zavazadlovým prostorem v segmentu. 306Redukovaná hmotnost vozu přispívá k nízké spotřebě paliva, vysoká tuhost zase zlepšuje bezpečnost, jízdní vlastnosti a cestovní komfort. Přínosem je moderní pohonná jednotka s přímým vstřikováním benzinu, vysokým výkonem i točivým momentem a nízkou spotřebou paliva. Předností je i prostorný interiér pro pět cestujících a největší zavazadlový prostor v dané třídě (355 litrů). 003Pro přehlednost řidiče má vůz barevný informační displej a smartphone s kompletní konektivitou včetně Apple CarPlay. Pro bezpečnou a komfortní jízdu je Baleno vybaveno řadou nejmodernějších asistenčních systémů, které jsou typické pro vyšší segmenty trhu. Dravě nízkou a širokou karoserii zdobí avantgardní přední partie, expresivní křivky a elegantně propojené plochy. Kromě efektního designu se může Baleno pochlubit nejlepší aerodynamikou ze všech dosud vyráběných hatchbacků Suzuki.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.