Sociální sítě
Nahoru

Klenoty Francie na dosah

Šampaňské vnímáme jako synonymum úspěchu. Pijeme ho, když máme důvod k oslavě, pro radost, když se povede dobrý obchod a je třeba tomu dát punc. Již nějakou chvíli se v našich bohémských krajích zajímáme o tento lahodný nápoj trochu víc a to, že na etiketě stojí “champagne“, nestačí.

Lechampagne.cz představuje 12 značek rodinných domů z Champagne

Lechampagne.cz představuje 12 značek rodinných domů z Champagne

Právě proto vznikla značka Lechampagne.cz, která chce přiblížit českému gurmánovi kvalitní šumivé víno, pro které by si jinak musel zajet až do samotného kraje Champagne a pídit se, hledat a propít se až k tomu nejlepšímu. My jsme Vám to chtěli trochu usnadnit a vybrat to nejlepší, aby na Vás zbyla jen ta nejpříjemnější část – vychutnávat… A slavit… A užívat  si…

Oblíbené jsou sudy z dubového dřeva

Oblíbené jsou sudy z dubového dřeva

Lechampagne.cz se stala výhradním dovozcem klenotů Francie, jejichž individuální příběhy Vás potěší svou historií a především šetrným osobitým přístupem k vinicím s ohledem na přírodu. Diametrálně se liší od gigantů, kteří musí hroznové víno dokupovat a celá produkce je mechanizovaná. Ve sklepích našich značek plápolají svíce, šampaňské se ručně setřásá a otáčí a Vy s každým lokem vnímáte tu hromadu práce, která se za tímto tekoucím skvostem schovává.

Nechte se osvěžit příjemnou chutí z Champagne

Nechte se osvěžit příjemnou chutí z Champagne

Nejzábavnější na tom všem je, že se každým rokem sklízí nová úroda a s ní přichází i nové možnosti, jak dlouho nechat mošt kvasit, jak moc do něj přidat cukru, nebo snad žádný? A výsledkem celé této alchymie je nikdy neutichající koloběh nového šampaňského, které můžeme objevovat. Nechte se i Vy příjemně překvapit delikátním aroma a unést opojným vírem bublinek pod taktovkou www.lechampagne.cz.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.