Sociální sítě
Nahoru

Luxus na obzoru: Nikon s novou řadou monokulárů

Nikon v Holandsku představil řadu nových modelů monokulárních pozorovacích dalekohledů MONARCH Fieldscope, které se skládají ze čtyř monokulárů fieldscope a tří okulárů, které byly vyvinuty exkluzivně pro tuto řadu. Díky své nové optické konstrukci nabízejí tyto monokuláry MONARCH Fieldscope vysoký optický výkon a brilantně čisté zorné pole. Jako nástupci monokulárů fieldscope ED82/EDIII přinášejí nové vzrušující zážitky při pozorování přírody. Nikon_SO_2016-06-D1510_PIC2Monokuláry MONARCH Fieldscope zajišťují díky optickým sklům Nikon s extrémně nízkým rozptylem světla (ED) vysoce kontrastní pohled a věrné barvy. Všechny čočky a hranoly jsou opatřené vícenásobnými antireflexními vrstvami pro vynikající propustnost světla a optimalizovaný zaostřovací systém umožňuje rychlejší a přesnější zaostření.

Nikon_SO_2016-06-D1510_PIC15Okuláry MEP využívají nový optický systém a vyznačují se optickou konstrukcí s korekcí zklenutí pole, díky které dosahují rovnoměrné ostrosti a brilance v celém zorném poli a současně zajišťují velké předsunutí výstupní pupily. Pokud jsou tyto okuláry MEP připojeny k monokuláru fieldscope, je každý z nich vodotěsný, což zajišťuje bezpečné použití i při neočekávaných změnách počasí.

Nikon_SO_2016-06-D1510_PIC102Ať už sledujete ptáky nebo se kocháte uchvacující přírodou či noční oblohou, nabízí vám hliníkové tělo monokulárů fieldscope odolnost a robustnost, které jsou přímo stvořené pro skvělé venkovní aktivity. Bez ohledu na délku vaší cesty nebo extrémnost podmínek, monokuláry MONARCH Fieldscope jsou přímo stvořené pro to, aby odolaly všem zkouškám.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.