Sociální sítě
Nahoru

Chcete si na chvíli pohrát s neúprosným během času?

Web_Visage

Zázračný stroj na návrat do minulosti jsme zatím neobjevili, unikátního pomocníka v péči o stárnoucí pokožku však ano. Patří-li vaše pleť do klubu maximálně zhýčkaných a jen tak ji něco nenadchne, zkuste ji nakrmit kaviárem. Na sílu černého zlata sázejí například v pražském salonu Visage de Paris, kde používají exkluzivní přípravky značky Ingrid Millet – v portfoliu francouzského brandu najdete jedinečné výrobky obsahující proteiny, lipidy, minerální soli a oligoelementy, které společnými silami pečují o maximální výživu a regeneraci pokožky.

Web_Visage cover

Ve vinohradském salonu krásy, který s francouzskými poklady pracuje, můžete vyzkoušet například ošetření řadou Perle De Caviar. Ta se kromě intenzivní hydratace postará také o šetrné odstranění nežádoucích stop času. Díky vysoké koncentraci účinných látek, mezi nimiž nechybí kromě kaviáru výtažky ze zlata a diamantový prášek, se vaší pleti dostane maximum toho, co pro svůj půvab potřebuje. Instantní zkrášlení vás vyjde na 2000 Kč.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.