Sociální sítě
Nahoru

Osvěžující pěna na opalování pro okamžité ochlazení pokožky

Značka PIZ BUIN pochází ze švýcarských Alp, inspirací k jejímu vzniku byla neblahá zkušenost mladého studenta chemie Franze Greitera, kterého během výstupu na horu PIZ BUIN ošklivě spálilo slunce (1938). Proto se začal ve své malé laboratoři v domě rodičů zabývat experimenty s přípravky na ochranu pokožky před nepříznivými vlivy slunečního záření. Výsledek jeho snah dostal jméno PIZ BUIN.

Piz Buin 2016_vizualA letos slaví značka PIZ BUIN už 70 let. K této významné příležitosti si připravila opět převratnou novinku, která na trhu doposud nemá obdoby – Osvěžující pěnu na opalování Protect & Cool! Některé opalovací přípravky mohou na už tak rozpálenou kůži působit ještě větší pocit horka, pokožka je lepkavá a upocená. Ale nová inovativní šumivá pěna vám poskytne okamžitý a příjemný chladivý pocit i v těch nejteplejších dnech. Nemastná a nelepkavá pěna se rychle absorbuje a nezanechává bílé stopy – pouze příjemně ochlazenou pokožku. Pokročilý PIZ BUIN systém slunečních filtrů poskytuje okamžitou a vysoce účinnou ochranu proti UVA / UVB záření.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.