Sociální sítě
Nahoru

BUDDHA-BAR RESTAURANT ROZPÁLIL GRIL A PŘEDSTAVUJE LETNÍ MENU

Nové pokrmy z kuchyně pražského Buddha-Bar Restaurantu dodávají večeřím v příjemně chladivém prostředí podniku s orientálním nádechem letní atmosféru. Hlavním nástrojem bude tentokrát kuchařům gril. Šéfkuchař Lukáš Želechovský a jeho tým vám na něm připraví například Žebra dvanácti chutí s exotickým kořením, teriaki omáčkou a vůní pomerančů, zázvoru, badyánu a kešu nebo Máslové kuře Bombay krmené kukuřicí, které se vykoštěné griluje s máslem a petrželovým pestem a podává se s krémovou indickou omáčkou z rajčat.

Ochutnejte studený předkrm – rolku z rýžového papíru a skleněných nudlí doplněnou vařeným ocáskem z langusty.

Pro vegetariány jsou na horké letní dny skvělou volbou Veggie Caterpillar Rolls, tedy pestrobarevné svěží sushi rolky s grilovanými houbami shiitake, avokádem, okurkou a rukolou, navrchu s mozaikou z pečených paprik. Dezerty s čerstvým kokosem, mučenkou a citrusy budou pak dokonalou osvěžující tečkou na závěr letní hostiny.

Jako hlavní chod doporučujeme jehněčí kotletky v krustě shiso z novozélandského jehněte, podávané s kimchi, grilovanými houbami eringi a sójovo-mirinovou omáčkou.

Více informací o restauraci naleznete na www.buddha-bar.cz

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.