Sociální sítě
Nahoru

Lancôme nedávno představil dosud nejmladší ambasadorku

Web_Taylor Hill

Teprve před několika dny rozšířila francouzská kosmetická značka řady svých krásných reprezentantek o modelku Taylor Hill. Dvacetiletá Američanka se tak zařadila po bok Lupity Nyong’o, Julie Roberts, Penelope Cruz či Darii Werbovy, které jsou s francouzským brandem spojovány již delší čas. Hill je doposud nejmladší ambsasadorkou značky a podobně jako její vrstevnice Bella Hadid či Lily-Rose Depp ke své prezentaci hojně využívá sociální sítě – jen na Instagramu má přes čtyři miliony fanoušků. Právě díky pestrým on-line aktivitám se nejmladší generace modelek těší u známých značek stále větší oblibě.

Web_Taylor

Taylor Hill se do povědomí širší veřejnosti dostala zejména loni, kdy se stala jedním z andílků Victoria´s Secret a zařadila se tak do nejvyšší modelkovské ligy. Zájem značky Lancôme její úspěch jen potvrzuje. „Ze spolupráce s Taylor máme velikou radost. Ztělesňuje okouzlující kombinaci smyslnosti a nevinnosti a díky své něžné, zároveň však zcela dechberoucí vizáži je dokonalou reprezentantkou moderního přístupu ke kráse,“ pronesl na adresu nejnovější tváře Françoise Lehmann, mezinárodní generální manažer značky Lancôme.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.