Sociální sítě
Nahoru

Nový Loewe Subwoofer 300 kombinuje elegantní design, kompaktní rozměry a působivý zvuk

Loewe, přední německý výrobce špičkové spotřební elektroniky, představil nový kompaktní a účinný Subwoofer 300, který je speciálně designován k uvedeným televizorům Loewe One. Kombinuje jednoduchý minimalistický design s technickou vyspělostí a nabízí vizuální i poslechovou vyspělost. tiulDecentní černé tělo nového subwooferu je vyrobeno z 18 mm silného akusticky prověřeného kompozitu, který v kombinaci s malými rozměry nabízí výborné akustické vlastnosti. Jeho horní deska je tvořena 8 mm silným hliníkovým plátem bez jakýchkoli viditelných montážních prvků či šroubů. Všechny průduchy zvuku jsou umístěny níže, stejně jako vývod kabelu na spodní straně. Umístěním subwooferu ke zdi nebo do prostoru je ovlivněn výsledný charakter požadovaného zvuku. Subwoofer_300_topview_cmykOznačení „300“ prezentuje výkon vestavěného zesilovače. Jeho 300 W je rozděleno do tří měničů, z nichž dva jsou pasivní. Díky tomu bylo možné dosáhnout tak kompaktních rozměrů ve srovnání s výslednými vlastnostmi. Elegantní Subwoofer 300 je velký pouze 24,1 x 24,1 x 25,8 cm. Jeho sofistikovaný akustický koncept umožňuje reprodukci hlubokých a přitom velmi mohutných basů tak, jak je známe z kina. Zprostředkuje posluchačům působivý basový podkres hudby i filmů. PR_Subwoofer300_01_CMYK_300dpiSubwoofer 300 je koncipován nejen jako doplněk televizorům Leowe One, se kterými tvoří jednotný designový celek. V případě spojení těchto dvou produktů plní neviditelný audiosystém vestavěný do Loewe ONE s výkonem 2x 20W funkci centrálního reproduktoru a subwoofer dodává zvukové reprodukci hutné basové tóny. Propojení s televizorem Loewe vybaveným digitálním Audio Linkem posouvá celý koncept daleko za možnosti běžných televizí. Subwoofer_300_inside_cmykUživatelé, kteří vyžadují od reprodukce ještě více, mohou komplet dále rozšířit o dvojici malých, ale přesto výkonných reproduktorů Loewe Satellite Speaker (S2) a získat tak výkonný systém 3.1. K jednomu stávajícímu Subwooferu lze navíc připojit další Subwoofer 300 i sadu reproduktorů a vytvořit tak výsledný zvukový systém v konfiguraci až 5.2. Nadšencům extrémních zážitků tak nabízí Loewe možnost vytvoření sestavy se dvěma hlubokotónovými reproduktory. Konstruktérům ze společnosti Loewe se podařilo sladit výsledný zvuk, ať už zvolíte k televizoru One jakoukoli variantu zvukové sestavy. S pomocí navigace Smart Menu a automatické detekce připojeného zařízení lze celý systém intuitivně nastavit během chvíle.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.