Sociální sítě
Nahoru

Berluti a jeho svět kožených unikátů

Web_Berluti

Ručně zpracovaná pánská obuv, tašky, pásky a peněženky vyrobené z kůže té nejvyšší kvality, tak by se dala v kostce představit značka Berluti, která se výrobou obuvi zabývá již od roku 1895. Modely v sobě nezapřou inspiraci pařížskou architekturou, vynikají čistým designem a nadčasovým pojetím. Sázejí na luxus, nikdy se však nesnižují k pompézní okázalosti.

Web_berluti_diaporama_4-1992x1296

V Berluti vědí, že co klient, to unikát, proto nabízejí kromě klasických modelů také bespoke boty, pro něž se vyrábí ševcovské kopyto přímo na míru konkrétní nohy. Chodidlo je změřeno z mnoha úhlů, kromě centimetrů je však zohledněn také způsob chůze, hmotnost majitele i jeho specifické návyky a požadavky. K tomu, aby byl výsledek dokonalý, je třeba šest až deset měření. Celý proces výroby pak zabere obvykle 6 – 9 měsíců práce.

KONEC Berluti

Kromě obuvi zahrnuje Berlutiho portfolio vše, co muž potřebuje k tomu, aby vypadal skvěle. Samozřejmostí jsou pravidelně se obměňující kolekce tašek, pásků, peněženek i široká škála doplňků čítající kromě jiného kravaty, vázanky i šátky. V ready-to-wear kolekcích nechybějí kalhoty, košile, svetry bundy či blejzry.

 

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.