Sociální sítě
Nahoru

TŘIKRÁT ZAHALENO DO VŮNĚ…

Jaké vůně nás oslovují? Kterým dáváme přednost před ostatními? Odpověď je zcela jednoduchá… těm, jež rozjitří naše smysly, zahýbou naším vnímáním a otevřou nám nové dimenze. Tři takové utkvěly v našem letním hledáčku…

Visuelpublicitaire Advertisingvisual

Givenchy představuje L’Angle Noir

Vůně Ange Noir je zářivá jako anděl a nepolapitelná jako tma… Tento florientální mix se zrodil ze svůdného spojení bílého kosatce a černého sezamu. Mírně pudrové tóny a zářivé nóty nejušlechtilejší květiny se mísí s návykovými akcenty a lehce slaným nádechem černého sezamu. Ange Noir otevírá pocit podmanivé svěžesti. Poháněn čerstvými kořeněnými tóny a štědrostí růžového pepře, bergamotu a čerstvé mandle, téměř okamžitě přitáhne pozornost. Tato vůně zná svůj vrchol, když na scénu příchází svůdný jantar, který spřádá smyslný dialog se svůdnými fazolemi Tonka.

EDP 75ml, 3110 Kč

ErosPF_EDT%20100ml_pack

Versace a jeho Eros Pour Femme

„Eros Pour Femme je absolutním ztělesněním svůdnosti Versace, podmanivostí vůně, elegantností flakonu a omračující silou kampaně od Mert Alas & Marcuse Piggotta s módní hvězdou Larou Stone,” uvádí Donatella Versace. Chvějivý akord sicilského citronu a mandarinky v hlavě parfému doplněný o výrazné ovocné tóny malin a bílého rybízu nabízí vyváženou kompozici toho nejvytříbenějšího ovocného sorbetu. Ten se přelije v srdci do jasmínové infuze s hebkými okvětními lístky frézie a magnolie a čistými tóny pomerančových květů. Vrcholí nótami ambroxu se smyslným akordem vzácných dřev, jemného santalu, bílého pačuli a opojného pižma.

EDT 100ml, 2799 Kč

VanCleef%26Arpels_SO%20FIRST

Van Cleef & Arpels přichází se So First

Za autorku nové vůně klenotnického domu Van Cleef & Arpels byla vybrána Nathalie Lorson – jedna z nejvýraznějších osobností mezi současnými tvůrci parfémů: „First byla první vůní s květinovým, sofistikovaným a maximálně ženských charakterem, která s sebou přinesla nový styl symbolizovaný svěží zelenou nótou doplněnou černým rybízem. Přede mnou se teď objevila výzva, abych i v nové So First přišla s něčím neméně překvapivým. Doufám, že se mi to podařilo díky moderní květinové kompozici, která ale zachovává i nadčasovou eleganci a sofistikovanost, pro něž byla původní First tolik milována a obdivována.“ Novinka tedy představuje lehounký závoj utkaný ze sladce svěžích tónů. Úvod náleží pozoruhodnému spojení jiskřivého bergamotu s hedvábnou jemností magnólie. Srdce je jako náruč plná bílých květů. V novém pojetí se tu představuje jedna z těch nejkrásnějších – okouzlující jasmín. Originální vůně dál propojuje andělskou něhu frézií s bohatým tónem mandlově sladkých květů frangipani. To vše je povzneseno v závěru hřejivou náručí santalu a pravé vanilky, které násobí celkové květinově orientální poselství vůně.

EDP 100ml, 2699 Kč

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.