Sociální sítě
Nahoru

Hamilton hrdým partnerem leteckého akrobata Marka Hyky

Spolupráce značky Hamilton a jednoho z nejlepších českých leteckých akrobatů Marka Hyky se týká nejen umístění loga Hamilton na letounu a na akrobatické kombinéze na všech světových soutěžích a air show, ale také pozvání obchodních partnerů Hamilton na vrchol letecké sezóny, Mistrovství Evropy v akrobatickém létání. „Je nám ctí, že můžeme být partnery tak úspěšného profesionála, kterým Marek Hyka je. Marek letadla a létaní doslova miluje a všechno co dělá, dělá naplno. Jeho vášeň, ctižádost a touha stoupat stále výš perfektně ladí s ideály značky Hamilton a přesvědčením, že „sky is the limit“,“ říká Brand Manager značky Hamilton Jan Valenta. Jako poděkování za spolupráci a gratulaci k čerstvému titulu vicemistra ČR v akrobatickém létání předala společnost Carollinum Hykovi hodinky Worldtimer, na jejichž vývoji se podílel stájový pilot Hamilton Nicolas Ivanoff, a které nabízejí praktické funkce pro akrobatické piloty. Stejný model je také vyobrazen na výškovém kormidle Hykova letounu. „Za to, že na akrobatickém nebi létám stále výš, vděčím i svým sponzorům,“ dodal k partnerství Hyka.

12_Carollinum_Hamilton_Marek HykaNa závěrečný den mistrovství Evropy v letecké akrobacii v sobotu 27. srpna, kdy se konají finálové lety, Freestyle a slavnostní ceremoniál, je připraven i atraktivní doprovodný program pro piloty, návštěvníky a fanoušky včetně šance vyhrát akrobatický let s Markem Hykou. Losování diváckých vstupenek proběhne v sobotu a vítězné lety se uskuteční přímo na letišti. Jubilejního 20. Mistrovství Evropy v letecké akrobacii v Moravské Třebové se zúčastní reprezentační týmy z Francie, Ruska, Španělska, Německa, Portugalska, Rumunska, Ukrajiny, Anglie, Švýcarska, ale i piloti z Austrálie, Hongkongu či Jihoafrické republiky. Domácí barvy bude kromě Marka Hyky hájit Martin Šonka a Petr Kouřil.

1_Carollinum_Hamilton_Marek Hyka

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.