Sociální sítě
Nahoru

HRA SVĚTLA A STÍNŮ V NOVÉ KAMPANI CHANEL

01_Fall-Winter 2016-17 Pre-collection - Pictures by Karl Lagerfeld

Italská modelka Mariacarla Boscono propůjčila svou nádhernou tvář Madonny kampani značky Chanel pro pre-kolekci Fall-Winter 2016/17. Porcelánová pleť, kouřové oči, krátce střižené černé vlasy i její štíhlá silueta dávají kampaňovým fotografiím Karla Lagerfelda temný náboj s velkým kontrastním efektem černé a bílé. Mariacarla se před objektivem pohybovala velmi dymamicky a vznikly tak série snímků jednotlivých modelů, které rozehrávají hru novinek určených jako typická móda do města s odkazem k tradicím módního domu Chanel.

05_Fall-Winter 2016-17 Pre-collection - Pictures by Karl Lagerfeld

V kolekci najdeme překrásné tvídové variace kabátů s kapucí v parka stylu, tvíd hraje prim také na sukních a oversize bundách. Krátké šaty s dlouhými rukávy zase přicházejí v kombinacích textur tvídu a kašmíru – v černé, šedé, bílé i krémové, stejné materiály dotvářejí i kultovní kabelku Chanel 2.55, která doprovází všechny kolekce již léta.

04_Fall-Winter 2016-17 Pre-collection - Pictures by Karl Lagerfeld

Kolekci dominuje černá signaturní barva, která jakoby načrtává siluetu každého modelu. Nejlépe vyniká na oblíbených žejzejových culottes a skládaných bundách, mísí se s námořnickou modří tvídu i tmavými tóny šedi saténu na podzimních kombinézách. V kolekci najdete i různé pleteniny, jednobarevné či vzorované, s temnými industriálními vzory. Modely s minimem doplňků prezentuje Chanel právě s odkazem na jednoduchost a snahu zvýraznit samotné oděvy, které pak působí velmi sofistikovaně.

07_Fall-Winter 2016-17 Pre-collection - Pictures by Karl Lagerfeld

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.