Sociální sítě
Nahoru

Nepromeškejte vrchol letošní jachtařské sezony

Web_Cannes 5

Teplo, moře, světoznámý přístav i prvotřídní jachty… To vše nabízí The Cannes Yachting Festival, který se koná od 6. – 11. 9. ve dvou výjimečných přístavech francouzské Riviéry. Během jedné z nejluxusnějších událostí sezony budete mít možnost prohlédnout si přibližně 600 unikátních lodí v autentickém prostředí. Chybět nebude ani stovka naprostých novinek.

Web_Cannes Cover

Tím však zábava zdaleka nekončí – na střeše festivalového paláce letos poprvé vznikl prostor, na němž budou prezentovány prvotřídní značky z různých oblastí luxusního zboží. V Cannes však nemyslí jen na vyznavače nákupů, ale také na milovníky golfu, kteří budou mít letos poprvé možnost odpálit speciální biologicky rozložitelné míčky přímo do oceánu! Zájemci si mohou dopřát i individuální trénink od bývalého golfového šampiona a profesionálního učitele: Francise Jacquemina.

Web_Cannes COVER FINAL

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.