Sociální sítě
Nahoru

NOVÁ KOLEKCE LEXICON PROFESSIONAL – CESTUJTE S LEHKOSTÍ!

Nová kolekce cestovních zavazadel Lexicon Professional je navržena tak, aby vyhovovala vysokým potřebám dnešních profesionálů. Kombinuje klasické a moderní funkce, přičemž výsledkem je chytrá a sofistikovaná linie s dlouholetou tradicí. 1TRG_LexProf_3pc_GPro kolekci je klíčová především ochrana. Vaše věci budou díky ní zabezpečeny před nešetrným zacházením, které je zejména pro letištní dopravu typické. Jednotlivá zavazadla disponují voděodolnými zipy, praktickými přihrádkami a uzamykatelnými popruhy, které poskytují dodatečné zabezpečení. Uvnitř jsou polstrované kapsy a inovativní, ve Švýcarsku navržený, systém, který ochrání váš laptop. Je vyrobený z ultra silného vlákna Lanidur, který tlumí dopad. 2TRG_LexProf_SS_INTL_GStylové prvky, jako detailně vypracované rohové záplaty a úchytky s kůže Napa, souzní s vysoce odolným nylonem Ballistic Isynetic. Každý kus z kolekce nabízí profesionální a trvalé pohodlí. Kolekce je inspirována švýcarským armádním nožem. Kultovní nástroj se zde odráží v každém zavazadle prostřednictvím četných míst vstupu a víceúčelového prostoru pro tablety, čtečky a další nepostradatelné věci. 3TRG_601111__000_P

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.