Sociální sítě
Nahoru

ČVRTÝ ROČNÍK PRAGUE POLO CUP SE BUDE OPĚT KONAT VE VELKÉ CHUCHLI

Čtvrtý ročník mezinárodního pólo turnaje, Prague Polo Cup 2016 se bude konat opět na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli. Ve finále, jež se uskuteční 10. září změří síly hráči čtyř týmů – Bovet, Moser, Bank Gutmann a tým Vispring & Dreambeds. POLO fb 2„Stejně, jako uplynulý rok, se mohou návštěvníci těšit nejenom na napínavé sportovní utkání, ale také na tradiční zašlapávání trávy a pochopitelně i mnoho krásných a extravagatních kloubouků, bez kterých by tato společenská událost nebyla kompletní “, uvádí organizátorka turnaje, Nina Popová. VKR_6619 „Minulého ročníku se zúčastnilo přes sedm stovek obdivovatelů tohoto královského sportu, letos čekáme stejný počet hostů, což je mimořádný úspěch, který tak Prahu se řadí po bok jiných evropských destinací, kde již pólo zdomácnělo“, doplňuje Nina Popová. VKR_6186V průběhu dne bude pro diváky připraveno občerstvení včetně Champagne baru Veuve Clicquot, vinného baru společnosti United Brands, čerstvé připravované kávy De Longhi, minerální vody Aqua Angel a lahodného kaviáru Lemberg. VKR_6194Pro malé diváky od 2 let bude připraven dětský koutek ve spolupráci se School Agent a školkou Wonderland, které pro děti připraví krásné odpoledne plné her a výtvarných aktivit, aby si jejich rodiče mohli v klidu užít sledování turnaje. VKR_6321

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.