Sociální sítě
Nahoru

G-SHOCK MR-G v hodnotě téměř 150 000 Kč jsou v Praze! Od středy budou v hodinářství Koscom…

Hodinářství Koscom dnes potvrdilo, že luxusní model Casio MRG-G1000HT, který byl pro připomenutí 20. výročí prvního představení své vlajkové lodi hodinek MR-G v rámci řady G-SHOCK uveden na veletrhu BaselWorld 2016, je v Čechách. V nabídce hodinářství bude od příští středy, kde se na něj mohou všichni fanoušci jít podívat. S využitím námětu tsuiki, tradiční japonské techniky zpracování kovů, navrhla společnost Casio nové hodinky MRG-G1000HT ve spolupráci s řemeslnickým mistrem tohoto oboru třetí generace, Bihou Asanem. Na celém světě se bude prodávat limitovaná edice 300 hodinek.Casio-G-Shock-Hammer-Tone-Limited-Edition-Watch-1

Řada MR-G nabízí to nejlepší z designu odolných hodinek. Kombinuje smysl pro kvalitu evokovaný jemně zpracovaným titanem s osobitým pocitem pevnosti řady G-SHOCK zajišťující nárazuvzdornost. MR-G získaly popularitu mezi dospělými, kteří si chtějí užívat G-SHOCK po mnoho dalších let.

MRG-G1000HT-1A_pressCasio při designu nových hodinek MRG-G1000HT směle zkombinovalo praktičnost a krásu námětu tsuiki, přičemž nezapomnělo rovněž na koncepce extrémní odolnosti a vysoce vytříbené elegance řady MR-G. Ve spolupráci s panem Bihou Asano vytvořilo Casio hodinky s velkolepým vzhledem a nádherně tepaným povrchem dosaženým precizní řemeslnou zručností. Asano je řemeslnický mistr tsuiki, který vytvořil díla pro Kyoto State Guest House a účastnil se restaurátorských prací na předmětech označovaných za důležité kulturní dědictví Japonska.

MRG-G1000HT_casePro lunetu a pásek dodalo Casio osobitý lesk aplikací speciálního japonského povrchu „Oboro-gin“ (stříbrošedá barva) tradičně používaného pro doplňky mečů a ornamenty. Na šroubcích a tlačítkách mají tyto hodinky rovněž povrch „Akagane“ (měděná barva), který se používal pro zajištění osobitého hlubokého jasu tradičních japonských brnění a rukodělných produktů. S využitím poznatků těchto tradičních technik zpracování kovů dodalo Casio hodinkám MRG-G1000HT důstojný a atraktivně lesklý povrch hodný prestiže modelu pro připomenutí 20. výročí, které je připomenuto kovovou destičkou v poloze 10 hodin s vyrytým textem „20th LIMITED“ a výrobním číslem vyrytým na zadním pouzdře.

Casio-G-Shock-MR-G-Limited-Edition-Hammer-Tone-1Stejně jako model MRG-G1000, na kterém je založen, disponuje i MRG-G1000HT pokročilým systémem měření času, který přijímá signály časové kalibrace ze satelitů GPS i z rádiových vln a světovým časem s duálním číselníkem, který zobrazuje současně čas ve dvou městech.

 

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.