Sociální sítě
Nahoru

Hotel U Zlaté studně: Oáza ticha obklopená překrásnými zahradami

Web_Zlata dole

Čekáte významnou návštěvu ze zahraničí a chcete, aby si z naší metropole odvezla co nejpříjemnější zážitek? Ubytujte ji v luxusním butikovém hotel U Zlaté studně. Půvabnou historickou budovu obklopenou nádhernými zahradami naleznete přímo pod Pražským hradem, což kromě neopakovatelné atmosféry zaručuje také snadný přístup k mnoha oblíbeným památkám.

Web_Zlata 2

Na své si tu přijdou i opravdoví gurmáni – místní restaurace, v jejímž čele stojí ikona české gastronomické scény šéfkuchař Pavel Sapík, totiž sbírá jedno ocenění za druhým. Věhlasný je také hotelový bar, který se jako jeden z mála pyšní hodnocením „Rémy Martin Louis XIII. Fortress“. Právě díky němu si tu můžete vychutnat unikátní koňak, k jehož podávání musí být personál pečlivě vyškolen. To vše okořeněno jedinečným výhledem na celé město! 

Web_Zlata

 

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.