Sociální sítě
Nahoru

YSL má novou českou Makeup Artist

Uznávaná česká vizážistka Michaela Ohemová se v letošním roce stala součástí celosvětového týmu Yves Saint Laurent BEAUTE, kde v současné době pod vedením samotného Creative Director YSL Makeup Beaute LLoyda Simmondse zastává pozici National Makeup Artist YSL for Czech and Slovak.

Míšu a její báječnou práci máte možnost ocenit například také v exkluzivních magazínech Top Class, s vydavatelstvím RF-Hobby totiž spolupracuje už rok. V jednotlivých číslech se stará o look a vlasový styling celebrit z titulních stran a vnitřních módních pictorialů.

Yves_Saint_Laurent_Couture_Palette_2014

„Z nové pracovní pozice mám velkou radost. Být součástí celosvětového týmu YSL je pro mě výzvou a významným posunem v dosavadní kariéře. Věřím, že se nejen osvědčím, ale na pomyslném kariérním žebříčku budu nadále růst,“ uvádí Michaela.

a

Michaela Ohemová působí jako vizážistka od roku 1999. Od počátku své kariéry zajišťuje líčení nejen v oblasti médií, kde spolupracuje s předními českými magazíny a televizními stanicemi, ale své bohaté zkušenosti využívá rovněž na poli produkce reklam, videoklipů a módních přehlídek. Byla, a v současné době stále je, součástí mnoha významných projektů a zajímavých akcí.

Osobní spolupráci udržuje také s osobnostmi českého showbusinessu, mezi které patří například operní pěvkyně Andrea Kalivodová, zpěvačka Tereza Kerndlová či modelka Diana Kobzanová. Líčila i takové hvězdy jako je Kiera Chaplin, Petra Němcová nebo Jana Knauerová.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.