Sociální sítě
Nahoru

Schovejte léto do sklenice

Jak si co nejdéle uchovat léto nejen ve vzpomínkách? Zavřete ho do spíže! Během prosluněných měsíců dozrává spousta ovoce a proto je ideální čas pustit se do přípravy poctivých domácích marmelád i jiných pochoutek, které nám zahrada umožní. Pomocnou ruku nabízí všestranný multifunkční „Total Control tyčový mixér set Pro“ anglické značky Morphy Richards. S tímto inovativním domácím spotřebičem bude příprava všech pokrmů hračka a pochutná si celá rodina.

Morphy Richards_tycovy mixer (7)Pomocník v kuchyni se vždy hodí. Může jím být i multifunkční Total Control tyčový mixér set Pro o výkonu 650 W od anglického výrobce inovativních domácích spotřebičů. S ním můžete vařit zcela podle své fantazie a bez omezení. Pomůže při přípravě polévek, omáček, pest, koktejlů, dětských přesnídávek i chutných marmelád. Komplexní příslušenství nabízí pasírovací nástavec, mixovací nádobu o objemu 500 ml s praktickým uzávěrem pro skladování, sekací nádobu o stejném objemu i s víkem pro uchování a šlehací metlu. Zubaté ostří sekáčků zaručuje delší životnost. Ergonomické měkčené madlo poskytuje maximální pohodlí a spínač s plynulým nástupem výkonu zabraňuje nechtěnému nepořádku v kuchyni. Maximální výkon zaručuje turbo spínač a dalších osm stupňů intenzity. Mixujte, sekejte, pasírujte a prodlužte si chuť léta co nejdéle.

Multifunkční Total Control tyčový mixér set Pro značky Morphy Richards je k dostání ve vybraných obchodech za 2 499 Kč

Multifunkční Total Control tyčový mixér set Pro značky Morphy Richards je k dostání ve vybraných obchodech za 2 499 Kč

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.