Sociální sítě
Nahoru

Využijte síly oceánu k omlazení vaší pleti

Web_Sea Creation

Luxusní kosmetiku Babor není třeba dlouze představovat. Pokud se řadíte k početným fanouškům německé značky, nenechte si ujít ošetření v exkluzivním pražském salonu, kde zároveň můžete zakoupit své oblíbené výrobky. V Babor Beauty Spa se vám budou věnovat s maximální péčí a profesionalitou a kromě odborných konzultací si tu můžete vychutnat detailně propracované ošetření pleti, které bude uzpůsobeno přesně na míru vašim přáním a potřebám.

Web_Babor 4

Pokud se vám stýská po léčivé síle oceánu, dopřejte si například exoticky laděné ošetření a masáže, během nichž se využívá terapeutická síla moře. Speciálně vyškolené kosmetičky vaši pleť zasvětí do tajemství řady SeaCreation®, která obsahuje aktivní látky proti stárnutí a chrání buňky před působením stresu a volných radikálů. Cena ošetření je 4 500 Kč, domů si navíc zdarma odnesete oční krém (2 ml) a pleťový krém Sea Creation (20 ml) v hodnotě 4 000 Kč. Více na: www.babor-praha.cz

Web_Babor cover

 

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.