Sociální sítě
Nahoru

V BRIONI VLÁDNE ROCKOVÝ DUCH

maxresdefault

Že by vás ani ve snu nenapadlo, spojovat si drsné hochy z kapely Metallica s luxusní italskou značkou pánské elegantní módy? Opak je pravdou, protože tito rockeři se stali tvářemi nejnovější kampaně pánského oblečení Brioni Justina O’Shea. Pokud jste ještě před pár měsíci nevěděli, kdo tenhle fešný potetovaný australský designér je, teď se vám jistě jeho rebelská a přesto nesmírně elegantní móda zaryje hluboko pod nehty.

Foto: Brioni

O’Shea spojil svůj um s Brioni vůbec poprvé, a hned byl jmenovaný kreativním ředitelem. Jeho první kolekce obleků, košil a doplňků hraje lehce a přesto velmi hard na strunu dobře vyladěné elektrické kytary. Kolekce je vtělením O’Sheaovy duše, odrazem jeho vlastního já. I proto povolal na nafocení podzimní kampaně právě hochy ze skupiny Metallica, kteří se pod objektivem fotografa Zackeryho Michaela proměnili z rockerů na elegantní muže – rebely. Tohle je jistě krok tím správným směrem a my O’Sheaovi tleskáme…

Brioni-x-Metallica-1200x693

Brioni-x-Metallica-2

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.