Sociální sítě
Nahoru

Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou je za polovinou

Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou je už za polovinou! Třetí turnaj se konal dne 28. 7. v Golf Resortu Karlštejn a ani zde nechyběli skalní fanoušci celé tour. Patronát nad tímto turnajem tentokrát ale převzala od Kláry Spilkové Eva Koželuhová, naše přední profesionální golfová hráčka. „Bylo úžasné si užít spolu s hráči atmosféru této dobročinné tour a přispět tak i mou maličkostí k tomu, aby se zase o něco více upozornilo na téma maligních lymfomů a pomohlo těm, kteří to potřebují,“ uvedla Eva Koželuhová při vyhlášení vítězů turnaje na krásném hřišti golfového resortu Karlštějn.

Eva Koželuhova, fotograf Oldřich DrnecSpolek Lymfom Help dostal od jedné z hráček štědrý dar

Překvapením turnaje byl velmi štědrý dar, který věnovala jedna z účastnic tour. Ta se sama s maligním lymfomem léčila a v průběhu své nemoci se na spolek Lymfom Help několikrát obrátila pro pomoc. Jako poděkování za jejich pomoc nejenom jí, ale i ostatním pacientům uspořádala na oslavě svých narozenin sbírku určenou právě pro podporu Lymfom Help. A zafungovalo to. Všichni zúčastnění rádi přispěli a na konci večera se vybralo neuvěřitelných 25 000 Kč, které předala osobně při vyhlašování výsledků turnaje na Karlštejně. „Vybraná částka nám udělala ohromnou radost a moc si vážíme všech, kteří se do sbírky zapojili a pomohli nám,“ uvedla Lída Šimáčková za Lymfom Help.

Hráči s Evou Koželuhovou, fotograf Oldřich DrnecVíno, La Praga a Killer drinks BG

V průběhu turnaje čekalo na hráče hned u několika jamek malé rozptýlení. Na jamce č. 1 narazili na Vinařství Pfeffer, kde mohli ochutnat limitovanou edici vína vyrobenou speciálně pro Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou. O pár jamek dál se mohli od La Praga dozvědět, jak se vyrábí kožené pásky té nejvyšší kvality a v rámci soutěže Nearest to the pin si o jeden takový skvost zasoutěžit. Na jamce č. 12 pak dodržovali pitní režim a ochutnali unikátní nápoj Alcohol Killer, který výrazně urychluje spalování alkoholu. Všem účastníkům patří velké poděkování za jejich účast a věrnost. A nejenom hráčům, ale i partnerům. Vždyť koneckonců jedním z nich je i největší český poskytovatel věrnostních programů, Sphere.

vyhlášení vítězů, fotograf Oldřich Drnec

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.