Sociální sítě
Nahoru

Kvalitní spánek je základem spokojeného života

Pokud se chystáte zařizovat si nové bydlení nebo vás čeká kompletní rekonstrukce a nechcete nad výběrem jednotlivých prvků strávit mnoho času, navštivte New Living Center v Praze, kam přicházejí čerpat inspiraci i renomovaní architekti z celé České republiky. Pod jednou střechou najdete vše potřebné pro nové bydlení a oceníte také nadstandardní servis a kvalitu poskytovaných služeb.

New living centerDokonalý interiér v souladu s moderními i nadčasovými trendy je při zařizování nového bydlení hlavním záměrem. Pečlivě se věnujete každému detailu, který bude viditelný, ať už jsou to dlaždice, podlaha nebo kliky u dveří, ale nezapomínejte také na důležitou část vašeho domova, ložnici. Dominantou každé ložnice je postel. Postel není jen ta část, která je viditelná, nejdůležitější je to, co je ukryté pod prostěradlem. Matraci nevidíte, ale každou noc si uvědomujete, jak působí na vaše tělo. Ložnice slouží k odpočinku a regeneraci, nevyplatí se proto šetřit na matracích. Ročně prospíte až tři tisíce hodin, to je zhruba jedna třetina vašeho života strávená v posteli. Po náročném výběru a rozhodování o interiéru vašeho nového bydlení a každý další den, budete zdravý spánek potřebovat.

Magniflex_NLC_01Design pod jednou střechou

Při zařizování nového bydlení již nemusíte složitě jezdit mezi koupelnovými či kuchyňskými studii a do prodejen s nábytkem. Stačí navštívit městskou část Stodůlky, kde byl nedávno otevřen unikátní projekt New Living Center, který pod svoji střechu sdružil dodavatele všech komodit  a služeb,  potřebných pro rekonstrukci nebo výstavbu bytu či rodinného domu. K dispozici vám je plocha 9 000 m² v 5 patrech uceleného sortimentu nejprestižnějších značek. Společně se značkou Magniflex, odborníkem pro zdravý spánek, na vás v dokonalé souhře čeká velký výběr interiérového nábytku, kuchyní i  koupelen, doplněné o prezentaci světel, dekorací, dveří, apod. Na podlahách jednotlivých interiérů uvidíte reálné použití dlažeb, plovoucích podlah, vinylů a dalších moderních povrchů. Nedílnou součástí jsou také expozice krbů, saun či exteriérový nábytek, ale také velmi žádané inteligentní systémy a tepelná čerpadla. V centru můžete využít i ucelený servis v oblasti služeb. K dispozici jsou vám architekti, stavební firmy a další poskytovatelé služeb.

Magniflex_NLC_02

Pokud chcete žít plným životem, je třeba kvalitně spát. Kvalitní spánek je věda. To, jak regenerují klouby, páteř, ploténky, svaly, nervový systém, a co je pro kvalitní spánkovou regeneraci klíčové zkoumá největší italský výrobce matrací, firma Magniflex, již více jak 50 let. Výzkum a vývoj v této oblasti provádí ve spolupráci se světovými univerzitami a disponuje řadou celosvětových patentů. Právem je považována za světového lídra v oboru zdravého spaní a své matrace a polštáře vyváží do 100 zemí světa.

Magniflex_NLC_04V New Living Center má Magniflex ucelenou kolekci matrací a polštářů s nejvyšší zdravotní certifikací v EU a garancí absence jakýchkoliv zdraví škodlivých látek. V kolekci Virtuoso, která je určena nejnáročnějším zákazníkům, milujícím luxus, používá vývojově nejmodernější paměťové a studené pěny v kombinaci s přírodními surovinami nejvyšší kvality. Výplň letní strany tvoří hedvábí, len, koňské žíně a bavlna.

Výplň zimní strany kašmír, merino vlna, velbloudí vlna a koňské žíně

Při vývoji kolekce Toscana zkoumali spolu s odborníky z univerzity ve Florencii vedle dokonalé regenerace těla i vliv bylinných extraktů na lidské tělo. Pěny ve spolupráci s farmaceutickou firmou obohatili o čisté extrakty ze slézu lesního, který pomáhá léčit záněty v těle, extrakty Aloe Vera, která má omlazující a léčivý efekt na pokožku a napomáhá regeneraci kloubů a dále o sójové proteiny, které pomáhají odstranit z těla volné radikály.

Pro vývoj kolekce Magnistretch zvolil Magniflex jako odborného partnera  univerzitu v Zaragoze. Společně zkoumali, jak pomoci klientům s výhřezem ploténky, sesedáním páteře a opakujícími se problémy se skřípnutými nervy v páteřní oblasti. Výsledkem je patentovaná matrace, která po zatížení lidským tělem náš trup neinvazivně natahuje, a tím vytváří prostor pro návrat vyhřezlé ploténky zpět, uvolňuje skřípnuté nervy a zpomaluje proces sesedání páteře. Dalším patentem společnosti je vysoce prodyšná pěna Magnigel, která se velmi pomalu zahřívá na teplotu lidského těla a při otočení rychle chladne. Horkokrevní klienti, klienti trpící návaly horkosti či klimakterickými problémy ocení úžasný pocit svěžesti na této jedinečné kolekci

 

Více z rubriky Ložnice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.