Sociální sítě
Nahoru

KOLAGEN: ANTI-AGEINGOVÝ ZÁZRAK

gold_skincare_galore_mag_2216

Pokud toužíte po opravdu silné a pružné pokožce, kolagenové péče by měly být jasnou volbou. Bílkovina kolagen je totiž přirozenou složkou pleti, která se ale s věkem vytrácí a kůže tak ochabuje a vadne. Její nedostatek se pak projevuje nejen ve vaší tváři, ale i na vlasech, nehtech a těle.

Kolagen cílí na hlubší vrstvy kůže (dermis a hypodermis), udržuje její pevnost, zároveň pomáhá také obnovovat buňky. Spustí proces omlazení, redukci vrásek a váže také větší množství molekul vody, čímž udržuje pleť déle hydratovanou.

Vybrali jsme pro vás tři zajímavé kolagenové péče, které by jistě neměly uniknout vašemu hledáčku…

24 kt Gold Pure Luxury Lift&Firm Hydra-Gel oční polštářky

Peter Thomas Roth

Oblast kolem očí je supersenzitivní na přetěžování, stres a nečistoty z okolí. Udržovat oční okolí hladké bez jemných vrásek i hlubokých rýh vyžaduje značnou péči. V případě polštářků od Petera Thomase Rotha stačí pouhých deset minut. Kolagenová směs s koloidním zlatem a kofeinem ihned vyhlazuje a vypíná, minimalizuje černé kruhy pod očima i nežádoucí otoky.

24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-Gel oční polštářky od Petera Thomase Rotha, 1840 Kč, Sephora

Marine Collagen Cream

Pevonia Botanica

Marine Collagen krém je vhodný pro dehydrovanou pleť se sklonem k tvorbě vrásek, protože hluboce vyživuje a hydratuje. Nejen viditelně vyhlazuje hluboké vrásky, ale také pomáhá předcházet jejich vzniku. Lehká konsistence umožňuje krému perfektní pronikání do pokožky a absorpci aktivních látek. Krém pomáhá zadržovat vlhkost v pokožce, vytváří jemný ochranný film a omlazuje pokožku. Používá se ráno i večer na celý obličej a krk po použití pleťového mléka a tonika. Maximálního efektu dosáhnete při používání po aplikaci kolagenového séra.

Marine Collagen, Pevonia Botanica, 1795 Kč, www.pevonia.cz

Extra-Firming Day Wrinkle Lifting krém pro suchou pokožku

Clarins

Výtažky ze zelených banánů, citronového tymiánu, ovesného cukru a Bocoa výrazně hydratují pleť, péče je proto určená pokožce prahnoucí po vláze. Pleť sjednocující ingredience působí na barevné nedokonalosti, redukují začervenání i tmavé kruhy pod očima. Pokožka doslova omládne před očima a jemné linky a vrásky mizí jako mávnutím kouzelného proutku.

Extra Firming Day Wrinkle Lifting krém, Clarins, 2150 Kč, Sephora

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.