Sociální sítě
Nahoru

Padáte únavou? Vyzkoušejte digitální detox v německém Baden-Baden

Web_Brenners

Chcete odpočívat na stejném místě jako král Edward VII., prezident Obama nebo kancléřka Merkel? Zavítejte do elegantní vily Stephanie v německém Baden-Baden, která patří k jedněm z nejmodernějších lázeňských zařízení na světě. Místní lázně nabízejí kromě léčivé vody také exkluzivní lékařskou péči i služby osobního fyzioterapeuta, nutričního poradce a fitness trenéra. Stávají se tak stále vyhledávanějším místem pro všechny vyznavače luxusu, kteří touží porazit ručičku na váze, šetrně detoxikovat organismus či obnovit ztracenou psychickou rovnováhu.

Web_Villa interiér

Až do teď jste možná měli pocit, že jsme vám představili jen klasickou lázeňskou péči, byť v ekluzivním balení. Ve skutečnosti jsme si ale nechali to nejdůležitější na závěr. V německém Baden-Baden na vás totiž čeká speciální služba, která dokáže krásně napravit civilizací pocuchané nervy. Ptáte se, co je to za zázrak? Odpověď zní jednoduše: digitální detox. Pokud si potřebujete odpočinout od elektronického smogu, kterému je většina z nás vystavena 24 hodin denně, je Villa Stephanie tou nejlepší volbou. Díky speciálnímu vybavení pokojů stačí stisknout jediné tlačítko a vaše ubytování se rázem stane svatyní, kam žádný ze signálů moderních technologií nepronikne. To zní přímo rajsky, ne? Více na:  www.brenners.com/eng/villa-stephanie

Web_VillaStéphanie_Spa_12

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.