Sociální sítě
Nahoru

Legenda Van Cleef & Arpels chystá oslavy

V roce 1976 se stala First historicky prvním parfémem, který klenotnický dům uvedl. Dodnes patří k ikonickým vůním a její aldehydově květinové složení náleží po právu mezi nejlegendárnější dámské kompozice minulého století. Proto se Van Cleef & Arpels na počest 40. výročí jejího uvedení rozhodl věnovat moderním ženám současnou variaci nazvanou příhodně So First. Mohou ji nosit na šíji jako pomyslný šperk, který – ač neviděn – okouzlí celé jejich okolí…

VanCleef&Arpels_SO FIRSTZa autorku nové vůně klenotnického domu Van Cleef & Arpels byla vybrána Nathalie Lorson – jedna z nejvýraznějších osobností mezi současnými tvůrci parfémů, která ke svému konceptu říká: „First byla první vůní s květinovým, sofistikovaným a maximálně ženských charakterem, která s sebou přinesla nový styl symbolizovaný svěží zelenou nótou doplněnou černým rybízem. Přede mnou se teď objevila výzva, abych i v nové So First přišla s něčím neméně překvapivým. Doufám, že se mi to podařilo díky moderní květinové kompozici, která ale zachovává i nadčasovou eleganci a sofistikovanost, pro něž byla původní First tolik milována a obdivována.“

So First představuje lehounký závoj utkaný ze sladce svěžích tónů. Úvod náleží pozoruhodnému spojení jiskřivého bergamotu s hedvábnou jemností magnólie. Srdce je jako náruč plná bílých květů. V novém pojetí se tu představuje jedna z těch nejkrásnějších – okouzlující jasmín. „Výhradně pro So First jsem volila moderní jasmínovou nótu, která mu dodává přirozenou a něžnou svůdnost. Je to, jako kdybyste si přivoněli k čerstvě utržené větvičce plné drobných kvítků,“ vysvětluje Nathalie Lorson. Originální vůně dál propojuje andělskou něhu frézií s bohatým tónem mandlově sladkých květů frangipani. To vše je povzneseno v závěru hřejivou náručí santálu a pravé vanilky, které násobí celkové květinově orientální poselství vůně.

Vizuální podoba nezastírá inspiraci svou slavnou předchůdkyní. Flakón So First vychází z oválného tvaru ikonické náušnice Snowflake přetaveného do něžně štíhlého tvaru umocněného průzračností. Logo opět připomíná svými liniemi nezapomenutelnou legendu First. Krabička v jemně ženském odstínu pudrově růžové je zdobena nejen jménem, ale i logem proslulého klenotnického domu. Název So First je proveden kombinovanou technikou matu a lesku ve stříbřitém provedení.

Eau de Parfum Vapo 30ml                            1 299 Kč

Eau de Parfum Vapo 50ml                            1 899 Kč

Eau de Parfum Vapo 100ml                         2 699 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.