Sociální sítě
Nahoru

SPORTALM představuje novou zimní kampaň

SPORTALM představuje novou kampaň a kolekci na nadcházející podzimní sezónu. Modely luxusního oblečení na volný čas vznikají v rakouském Kitzbuehelu a letošní kolekce se nese v jemných přírodních barvách a tlumených odstínech v kombinaci s klasickou černou.

okuptown_01-053ret_satV kolekci je jako vždy zachován stylový rukopis značky Sportalm, jejíž modely jsou vyhledávány pro svoji ženskost, originální detaily a kvalitu materiálů. Zákaznice, které milují sport i luxusní životní styl, najdou v kolekci vše, od klasické elegance na volný čas, sportovního oblečení na golf nebo jógu, až po trendy modely do města. Vrstvené topy, dokonalé kabáty, oversized svetry, sportovní bundičky, kožešiny a luxusní doplňky – to je nová kolekce SPORTALM pro podzim 2016.

okclean_slate_01-790ret_satK dostání v David Sport Harrachov, Sportalm Store Špindlerův Mlýn, a online na www.davidsport.cz

okuptown_02-060ret_sat (2)

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.