Sociální sítě
Nahoru

Missoni Eau de Toilette je jako ranní slunce

Svěží, zářivá, ženská. Nová Missoni Eau de Toilette představuje něžnou vůni inspirovanou ranním svítáním. Je určena smyslné a energické ženě, která se nebojí předvést svůj osobitý půvab. Zvídavá dívka či žena se nenechává spoutávat konvencemi a vžitými názory. Naopak jí nechybí sebejistota a svou vůni hodlá nosit jako krásný model, který jí dokonale „padne“ a zdůrazní její vitalitu a šarm.

MIS_EDT_ 100ml_packFlakón odkazuje k ideálnímu designu, jenž se objevil na původní Eau de Parfum. Nově jej oživují hřejivé odstíny inspirované sluncem. Žlutá a oranžová se navzájem prostupují, mísí a rozehrávají celou škálu tónů. Nenechávají se omezovat žádnými geometrickými schématy, ale harmonicky splývají v nezaměnitelném stylu značky Missoni. Zlatý prstenec kolem hrdla flakónu jakoby byl utkán ze vzácných vláken, stejně jako látky Missoni. Nezaměnitelné logo zdobí elegantně růžovou krabičku v novém barevném schématu značky.

Svěží, zářivě ženskou vůni uvádějí šumivé tóny červeného pomeranče a šípku, které se setkávají s jemnou šťavnatostí hrušky nashi a něhou leknínu. Okvětní lístky frézie, pivoňky a vodní rostliny plevuňky růžovolisté se rozvíjejí v bohatou kytici, která spolu s esencí růžové vody tvoří srdce vůně. Elegantně svůdný závěr propojuje akord květů heliotropu a pižma ovíjející se kolem bílého cedru. Důmyslnou tečku představuje dřevitě ambrová molekula Georgywood. Toaletní voda Missoni reprezentuje novou, svěží květinově-dřevitou podobu původní Eau de Parfum.

HLAVA:  červený pomeranč, hruška nashi, šípky, leknín

SRDCE:  frézie, pivoňka, plevuňka růžovolistá, esence růžové vody

ZÁKLAD VŮNĚ: pižmový Sylkolide, heliotrop, bílý cedr, dřevitě ambrový Georgywood

Vůně Missoni naleznete exkluzivně v nabídce parfumerií Marionnaud

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.